• Możecie ponownie zamawiać nasze ramki pod tablice rejestracyjne.

Więcej szczegółów w tym wątku

[166] Zielona Paskudka 3.0 :)

Autko umyte, nawoskowane, skóra wyczyszczona, nawilżona, plastiki wyszorowane, jeszcze tylko podsufitka....
alfa1.jpgalfa2.jpgalfa3a.jpgalfa6a.jpgalfa7.jpgalfa9.jpg
Sąsiad z bloku powiedział,że przepiękny klasyk i z przyjemnością usiadł by w środku :)

20121114_1017780811702524_1975583566_n.jpg
Troszkę się działo mechanicznie-wpadły nowe cewki,świece,linki ręcznego, przepływomierz i Eibach Pro-kit ;)
Obecnie na poprawkach lakierniczych-maska plus zderzak,gdyż poprzednik koncertowo zje....robotę-kolor chyba dobierany przez telefon ;)
Tak jak się obawiałem do wymiany próg lewy, ale po wszystkim bedzie można z czystym sumieniem jechać na zabezpieczenie antykorozyjne.

Pokaż jak wyglądaja na tym Eibachu :)

W polifcie progi do roboty? To chyba coś tam było już dłubane..

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka

Pokaż jak wyglądaja na tym Eibachu :)

W polifcie progi do roboty? To chyba coś tam było już dłubane..

Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Tak, była uderzona w tylne drzwi lewe i został uszkodzony próg-okazało się że poprzednik tylko go wyprostował nic więcej nie robiąc, teraz są skutki.
Zdjęcia wstawię jak będzie auto gotowe po polerce,ciasno w garażu,nawet nie ma jak objąć aparatem-powłoka ceramiczna już czeka w bagażniku ;)

Nowe klocki, przetoczone tarcze....no i dalsza walka z doprowadzeniem podwozia do stanu bezrdzowego.
Przy okazji zdjęcie z profesjonalnej naprawy poprzedniego właściciela-proszę spojrzeć na te eleganckie spawy i pięknie dosztukowane elementy ;)
Do nowego progu dojdzie nowe wzmocnienie i ten grzybek, gdzie się umieszcza podnośniik.
Całe szczęście nic z tej rdzy nie doszło do podłogi
20216327_1022869547860317_1424463739_o.jpg

Piękny polift, bardzo podoba mi się w tym kolorze!

Kurde.... nieźle rzeźbiona że polift koroduje. Życzę jak najszybszego doprowadzenia do ładu

Ładna! poziom korozji zaskakuje, mam nadzieje ze zrobisz ja na cacy! Trzymam kciuki, tez mi 166 się cholernie podobają ale wcześniej już wylądowałem z 9[emoji6]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Blacharz płakał jak to zobaczył ;)
Generalnie po stłuczce, ktoś tylko wyprostował kawałek progu i dosztukował kawałek blachy-zero zabezpieczenia,zostawiona normalnie dziura, przez którą wpadała woda, błoto,śnieg itd.
Przedni zderzak był sklejony....szpachlą :)Trzeba było czyścić to wszystko i zawieść do zakładu od sklejania plastików,żeby było jak należy.
Całe szczęscie naprawia to lakiernik z,znany z dokładności-minus taki,że naprawa trochę trwa, ale jest pewność,że będzie dobrze.

Ale jaja, myślałem, że takie rzeźby to już tylko w autach za 500+ się zdarzają :)

20542748_1461466183890347_640207305_o.jpg20590917_1461466160557016_415056198_o.jpg
Listwa jeszcze nie założona bo właśnie położone zabezpieczenie antykorozyjne ;)
Jak widać ładnie siadła na Eibachach, felgi trochę zjechane przez forumowiczów, ale wg mnie świetnie ten chromowany szeroki rant fajnie koresponduje z chromowanymi elementami .

Rant rantem ale takie wybrzuszone wszystko psuje

Koło zacne, ale bardziej interesuje mnie, co począłeś z tymi, które były na aucie wcześniej, mowa o '18 ;) Jestem żywotnie zainteresowany przygarnięciem ich!

Koło zacne, ale bardziej interesuje mnie, co począłeś z tymi, które były na aucie wcześniej, mowa o '18 ;) Jestem żywotnie zainteresowany przygarnięciem ich!
Poszły w świat , a dokładniej do Łukasza do Siedlec ;)

To dlatego się pozbywa swoich :D

Trudno, zatem trzeba będzie wyniuchać je gdzieś indziej :)

Paskudka na spocie radomskich alfacholików.Standardowo pytania-co to za kolor? ;)
Zdjęcie0012.jpg

A to Twoja 166 :D Mam jej fotki jak była na WY, oglądałem ją przypadkowo w drodze na zlot Fiacikiem. Teraz widuję ją niedaleko uczelni.

Miała jakieś wgniotki i w ogóle, natomiast teraz jakby lepiej blacharsko-lakierniczo, za to jak dla mnie to felgi totalnie nie siadły - raz, że chromowane, dwa, że rant w połączeniu z tą wypukłością do 166 średnio.. no i brak dekielka. Ale kolor masz fajny (w dodatku, że z beżem), w 166 tylko w polifcie był, no i w Kappie Coupe - kod 384A Verde Plutone.

20150801_153644.jpg20150801_153804.jpg12.jpg

Ostatnia edycja:
No troszke powoli doprowadzam do perfekcji,ostatnio lozyska,przewodziki,laczniki,cewki,swiece,olej w skrzyni i inna drobnica,lakierniczo juz ogarniete,jedna wgniotka sie pojawila i musze pojechac zrobic, srodek rowniez-polakierowalem te panele od podnoszenia szyb bo byly strasznie zjechane,skory odswiezone.wciaz nie moge dostac lacznika miedzy puszka filtra powietrza :)
Felgi chyba wroca oryginalne jednak, tyle ze 16 :)
Takiego Fiacika masz?kurcze grubo powiem :)
P.S Przepraszam za brak polskich znakow,klawiatura siada ...

Amortyzatory
Powrót