S
siwy144
Guest
I jak tam chłopaki i dziewczyny może znów jakiś zlocik jak w tamtym roku ? Wakacje są może gdzieś nad jeziorko czy coś takiego. W tamtym roku było sympatycznie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Witam i pozdrawiam Kynium wczoraj widzieliśmy sie w Nowogrodzie widze tu na zdjęciu specyficzny gril którego nie da się nie zauważyć ja srebrna 166 a co do tematu to jestem jak najbardziej za
Na FZA jeździ jeszcze bardzo podobna do mojej. Grill chyba też podobny ale jest "niezrzeszona" i nie ma look'a. Ale jestem pewien na 100 że to alfa z fotki he he machałem ale bez odzewu Zapewne na najbliższym zlocie bedzie okazja by pogadać Pozdrawiam
Myślę że ta Świdnica to niezła opcjaJa będę na 100%, rok temu pokazaliście,że fajne z Was chłopaki (i kobiety oraz dziecko) . Co do miejsca to w mojej rodzinnej Świdnicy 10km od Zielonej Góry jest bunkier - ośrodek rekreacyjny. Są skałki,siłownia,sauna, boisko do piłki plażowej no i najważniejsze fajne miejsce na grille i ognisko. Za opłatą właściciel wszystko udostępnia i przygotowuje.Ewntualnie Ochla, ale teraz ta "dzika"
Jeśli będę mieć wolne lub jakoś do pracy na nockę czy cóś to można na mnie liczyć
PS. Criss dzięki za info! Ostatnio tylko czytuję dział Gtv/Spider
Więc zorientuj się w temacie, porób fotki i jak sprawa wygląda finansowo, co z ogniskiem/grilem itp a my czekamy na infoTak, nawet z łuku można postrzelać jak się dobrze pogada z właścicielemSzkoda,że tak późno odwiedziłem temat, pojutrze wyjeżdzam na urlop i dopiero w okolicach 5-6 pojadę na miejsce i porobie zdjęcia,żebyście mogli sobie to obejrzeć. Może akurat to Wam podpasuje.