[Giulietta] Zestaw głośnomówiący do Giulietty

mrlaku

Nowy
Auto
Giulietta 1,4 170kM
Witam!

Czy ktoś montował z Was zestaw głośnomówiący do Julki? Nie posiadam w swojej blue&me a zależy mi na zestawie do telefonu oraz możliwości strumieniowego przesyłania muzyki po bt. Myślałęm nad Parrotem Asteroid Mini ale okazuje się, że może nie pasować z racji "wzmacniacza" w radiu.
Czy komuś udało się to zamontować bądź polecą inny zestaw?

Pozdrawiam

Ja montowalem Dension, tu masz manual:
http://www.forum.alfaholicy.org/zro...aw_glosnomowiacy_bt_streaming_z_telefonu.html

probowalem dodac uwagi, generalnie dziala, ale pare razy wariowal przez te kilka miesiecy, albo przelaczal sie na zmiane pomiedzy telefonem a radiem, albo nie dzialal streaming audio. nie udalo mi sie jednak dodac tych uwag do manuala, edytowalem post, ale widocznie moderator to olal I nie zatwierdzil zmian. zestaw taki sobie, wlasciwie skarzylem sie dystrybutorowi, ale poza rozmowa telefoniczna I mailem jaki prosil zebym napisal, sprawa sie nie ruszyla od 2 miesiecy (olali mnie mimo kolejnego monitu w sprawie). czyli niby dziala, ale tak sobie.

Do 159 bede montowal jakies radio z navi, BT streaming audio + glosnomowiacy. Do giulietki tez mozna, sa do dokupienia panele plastikowe na deske z wycieciem 2DIN

A czy takie urządzenie (z takimi wiązkami) uda się podłączyć pod standardowe radio w Guliecie?

Cyfrowa zmieniarka Dension USB,iPod,iPhone,AUX - BMW E46,E39,E38,X3,X5 17 PIN

dension dla alfy robi wersje lite bt,ktora udaje kompatybilnazmieniarke cd. inne raczej nie beda dzialaly.
montowalem densiona lite bt do zony giulietty ~1.5r temu. napisałem manual z fotkami w dziale zrob to sam, poszukaj sobie.
nie jest to perfekcyjne urzadzenie, jakosc dzwieku przecietna, problemy z dzialaniem czasami, na wylaczonym radiu ciagle odbieranie rozmowy idzie na dension bo ma zasilanie(czyli nic nie slychac bo radio wyłączone ) , problemy z ustawieniem poziomu dzwieku, trzeba sciszyc w pliku konfiguracyjnym densiona zeby nie przesterowywalo, ale wtedy tel/usb/bt idzie cicho i trzeba radio podglasniac do ponad 20,do tego potrafi wariowac czasem (np co pare sek przelacza rozmowe pomiedzy telefon a glosnomowiacy). probowalem dodac update do manuala, ale moderator olal moj post .
drugi raz bym nie kupil tego.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót