[159] Zderzak tył

robbson77

Nowy
Auto
Brera
Witam,

Kolejny epizod poprawiania tego co spie***** poprzedni właściciel przede mną. Rozdział nosi tytuł tylny zderzak. Zastanawiam się czy kupować nowy zderzak czy naprawiać ten stary.
Stary ma dwa miejsca do lakierowania, trzeba zaślepić otwór na drugi wydech i dolny plastik odstaje. Mam do was pytanie odnośnie tego odstającego elementu, widać że zaczepy z dwóch stron są wyłamane ale na tyle zderzaka nie widzę żadnych otworów ani zaczepów do których możnaby to przymocować, być może zderzak nie jest od tej wersji? Jak to wygląda u was? I czy jest w ogóle opcja kupienia tych dwóch zaczepów?
Foto poniżej

_DSC7091.jpg_DSC7095.jpg_DSC7097.jpg

Te zaczepy stanowią jeden element ze zderzakiem, u Ciebie po prostu są ułamane. Najtaniej będzie je przykleić do zderzaka z powrotem.
Pozdrawiam.
- Rafał

Dzięki za odpowiedzi, ostatecznie zakupie nowy zderzak.

Też poszukuje zderzaka na tył 2 wydechy i czujniki parkowania.

U mnie zderzak jest pęknięty za klejenie z malowaniem wołają 400-450zł zderzak można kupić za ok 200zł, za to mam problem żeby znaleźć w moim kolorze.
Na zdjęciach trudno to określić tymbardziej,że są podobne odcienie :/

Też poszukuje zderzaka na tył 2 wydechy i czujniki parkowania.

U mnie zderzak jest pęknięty za klejenie z malowaniem wołają 400-450zł zderzak można kupić za ok 200zł, za to mam problem żeby znaleźć w moim kolorze.
Na zdjęciach trudno to określić tymbardziej,że są podobne odcienie :/

Osobiście nie liczę na to że trafie ten sam odcień lub zderzak bez defektów i wliczam do 200zł + 500/600 zł dla lakiernika :/

podepne się pod temat żeby nie zakladac nowego:-)

chciałbym pomalowac zderzak przód ma ktoś namiary z okolic Tych, planuje oddac do ASO ganinex w goczałkowicach ale tam 500zł taka przyjemność. Przydało by się wymienić scudetto bo z tego w kilku miejscach odchodzi pseudo chrom :/ a to kolejne 200 :/ zamienników nie widziałem tylko ori:/

sa zamienniki na aledrogo za ok 120-160 zl.Wpisz sobie alfa 159 grill.500 zl to nie jest jakos drogo za malowanie.Ja za malowanie 3 plastikow kokpitu zaplacilem 500 zl.

zamienniki ale jakieś dziwne z dodatkowymi ramkami itp.-takie mnie nie interesują :/ najtańsza ori widzę że mają w bielsku za 199 wiec chyba się do nich wybiorę, a co malowałes w środku??

myślałem też o tym żeby pomalować ten plastik który jest w kierownicy, ale nie wiem jak się za bardzo za to zabrac:/

zamienniki ale jakieś dziwne z dodatkowymi ramkami itp.-takie mnie nie interesują :/ najtańsza ori widzę że mają w bielsku za 199 wiec chyba się do nich wybiorę, a co malowałes w środku??
*najpierw mialem oklejone,a jakis rok temu malowalem plastiki.Zobacz w moj temat na sygnaturze.Nie pamietam ktora strona ale mysle ze na 5 ostanich znajdziesz

Amortyzatory
Powrót