Zbieżność - kontrola

• Autor wątku Autor wątku b0b3k
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia

b0b3k

Nowy
Auto
159 2.4jtdm | była 147 1.9jtd
Gdzie w ok. Sosnowca lub w samym SC mogę skontrolowac/ ustawic dobrze zbieznosc? i jesli ktos pamieta to jaki bylby koszt :)

W samym Sosnowcu to nie wiem, ale u mnie w Żorach w warsztacie "Rybka" robią geometrie jakimś nowym sprzętem, chyba coś kolo 150zl

Wlasnie za ok. 145 zł mam ofertę w auto-max na wjeździe do plejady tylko nie wiem czy przy tym idzie cos spierdzielić, czy jednak to zadna filozofia :)

W dg robilem ostatnio zonie w golfie i zaplacilem okolo 70zl i mase aut bylo i nawet dwie 156stki takze chyba dobrze robia kolo urzedu pracy za stacja orlen.

W Lambdzie na Dąbrówce Małej robi gość dobrze, jak nie masz daleko to zadzwoń i zapisz się... zazwyczaj są kolejki

Koło urzędu pracy w DG to już kilka opinii kiepskich słyszałem-mojemu szwagrowi tam z.ebali.

Ostatnio dobre opinie o warsztcie w Będzinie-oś.Zamkowe. O dokladne namiary pytaj @darek2116

W Lambdzie na Dąbrówce Małej robi gość dobrze, jak nie masz daleko to zadzwoń i zapisz się... zazwyczaj są kolejki

zawsze każdym autem do nich jeździłem, ale w 156 wtope zaliczyli ;) nie miałem podkładek na tylnym zawiasie tych regulacujnych czy jak się tam ona nazywają i gość bez nich ustawił ;) a to se ne da ;)

Hubala Dobrzańskiego 150, Rafał Kwiecień.
Każde auto z mojej rodziny tam trafia jak są jakieś problemy z zawieszeniem. Gość robi szybko i dobrze, polecam.

Tak jest to wlasnie mnie to dopadlo...(ukrecili srube mimosrodowa i nie chcieli na swoj koszt naprawiac) kazali zostawic moja "9" u nich w warsztacie i se isc do domu... A do domu 15km... na 3 autobusy, za koszta biletow ani nie upominalem sie stracilem 3 dni i tak nic nie zrobili, chcieli zawiesc do jakiegos magika mechanika i wycenil to na 300zl poczym dodal na samym koncu ze mam sobie sam zaplacic. To wysmialem go i powiedzialem ze odbieram moja alfe. Sam kupilem zwrotnice kompletna do tylu za 200zl wymienilem i po klopocie. Gdzie ich ubezpieczenia zakladu itp.

Jutro o 17 mam wizyte w ASO Ganinex Katowice. Napisze jak ustawili i ile kosztowalo, pytalem czy pod komputer podpinaja to mowil ze podpinaja i ze ustawia kierownice na "0" bo jest czujnik skretu. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.

i ze ustawia kierownice na "0" bo jest czujnik skretu. Mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
Chyba nie będzie dobrze, bo czujnik skrętu może być źle skalibrowany i wtedy będzie 0 przy skręconej kierownicy.

W kato na Spółdzielczości zakład DUDA robią dobrze,
Ja osobiście robiłem ostatnio w Będzinie koło zajezdni tramwajowej i było ok 140 za komplet.

w Aso ok 100zl zbieznosc. Mam nadzieje ze wiedza co robia i ze jest dobrze skalibrowany czujnik skretu :)

Amortyzatory
Powrót