Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Hej
macie ktoś tak, że jak się władujecie w studzienkę to tył normalnie gdzieś ucieka? Jak by te koła w inną stronę szły :/
jesli cos jest sztywne to wiadoma sprawa na nie równosciach poprzecznych bedzie miało tendencje do podskoku zawieszenie jest ok w julce nie uwarzamam za wadę konst. bo jest zestrojone sztywno tak bedzie zawszeTen typ tak ma . Potężna wada konstrukcyjna "suuuper" zawieszenia multilink .
Na równym jest OK jak są nierówności poprzeczne to dramat.
Mam tak i nic nie da się zrobić. Jak pisali inni możesz ustawić geometrię
dla poprawienia samopoczucia.
jesli cos jest sztywne to wiadoma sprawa na nie równosciach poprzecznych bedzie miało tendencje do podskoku zawieszenie jest ok w julce nie uwarzamam za wadę konst. bo jest zestrojone sztywno tak bedzie zawsze
nie powiedział bym że standartowy zawias jest sztywno zestrojony - raczej nijako. Jak sie dociąży jeszcze pasażerami to juz wogóle choroby morskiej można dostać . Do zwykłego toczenia się wystarczy ale do ostrzejszej jazdy zawias za miekki jest w standardzie. Moim zdaniem on dziwnie jest zestrojony, wtedy kiedy powinien bardziej pracować i wybierać nierówności to traci stabilność a wtedy kiedy powinien byc sztywniejszy to się giba (szybkie zakrety, hamowanie , dynamiczne ruszanie) ,czyli charakterystyka dokładnie odwrotnia niż być powinna. Przeskakiwanie tyłu to ja miałem w 146 na bardzo utwardzonym zawiasie -efekt bardzo podobny jak w julce no ale tam rzeczywiscie było twardo - no i przecież tam sztywna belka z tyłu była a tutaj jest multilink