Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.

Hagi z tego wg mnie tylko taki wniosek że już musiałeś mieć amorki dobrze zmęczone i dlatego siadało trochę niżej a teraz nowe amorki twarde to siedzi wyżej.
Hagi, amortyzatory nie są wbrew pozorom identyczne. O ile pamiętam Bilsteiny na przykład mają trochę wyżej mocowanie sprężyny. Ale zwykle są montowane z Eibachami, więc tego tak nie widać. Może Kayaby też dają większy prześwit niż OEM. Najprościej byłoby zmierzyć nowe i stare.
Kimi, po największe obniżenie to trzeba się wykosztować na gwintSprężyny Novitec i H&R deklarują podobne obniżenie co Eibach, chociaż Eibach jako jedyny ma informację, że w SW tył obniża o 20, a nie 30mm.
Panowie mam pytanko do osób, które miały jakiekolwiek porównanie między dostępnymi zestawami sprężyn obniżających. Sytuacja wygląda tak, że mam SW TBi z zawiasem Ti, ale widać, że sprężyny są już mocno zmęczone i auto nisko siedzi(co mi nie przeszkadza). Miałem w poprzedniej 159SW z 1.9JTD eibachy pro-kit i ogólnie byłem z nich bardzo zadowolony, jednak chciałbym coś z większym obniżeniem. Szczególnie tył w eibachach nie siadł tak jak oczekiwałem. Poniżej zdjęcie na seryjnym zawiasie Ti(Biała) i Eibach(Szara). I przód i tył siedzi niżej niż w moim poprzednim aucie na eibachu(mam bezpośrednie porównanie). Ktory zestaw da mi największe obniżenie?
Pokaż załącznik 229042Pokaż załącznik 229044
Nowe to niestety wydatek 1000zlOdgrzewam temat. SZUKAM sprężyn tylnych do 159 kombi, tylko ze wersja Ti. Może ktoś coś wie. Proszę o info na Pw.
Odgrzewam temat. SZUKAM sprężyn tylnych do 159 kombi, tylko ze wersja Ti. Może ktoś coś wie. Proszę o info na Pw.