Piotrek1987
Nowy
Mam pytanie czy ktoś wie od jakiego samochodu pasują tulejki do tylnego poprzecznego wachacza do 164 Q4? W sklepie powiedziano mi że nie można kupić samych tulejek tylko cały wachacz który jest dosyć drogi.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pisałem o tym w "mocne serducho"Czarny napisał:Witam, muszę przyznać, że słabo szukacie zamienników do Waszych belli. Zawieszenie w 164 jest takie same jak w Lanci Thema, Fiacie Croma i Saabie 9000. Sam przerabiałem ten temat wielokrotnie. I tak tulejka przednia wahacza tylnego (duża) ma nr zamiennika FT18058 (sieć sklepów Euro Moto Fan), MA-155511 - CENA OK. 12,-, tylna (mała) FT18059, OR82315794, MA-6444 - CENA OK. 8,- (MA - firma MALO, producent elementów gumowych zawieszeń).
I jeszcze jedna uwaga, jak kupujecie części do 164, pytajcie o części do Cromy. 80% części (podwozia) jest tańsza do Fiata. Sprawdzone.