A
artilis
Guest
Witam wszystkich i pytanie czy jest ktoś z Zawiercia lub okolic.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
no coś ty ?![]()
Noo.. baa.. wczoraj bociana fote nawet widziałem w demotach na głównejNo yyy ty też jak sie domyślam.... Sorry musze o to spytać:laugh: A ta fotka w Avarcie to twoje Zdjęcie ;P
No yyy ty też jak sie domyślam.... Sorry musze o to spytać:laugh: A ta fotka w Avarcie to twoje Zdjęcie ;P
to w Zaiwerciu są jacyś AH?
od 8 latek śmigam co 3 miesiące trasą Kielce->Rybnik i jeszcze nikt mi u Was piateczki nie przybiłto jak to jest ja się pytam hm?
pozdrawiam
to w Zaiwerciu są jacyś AH?
od 8 latek śmigam co 3 miesiące trasą Kielce->Rybnik i jeszcze nikt mi u Was piateczki nie przybiłto jak to jest ja się pytam hm?
pozdrawiam