Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Ja też ofc będę. Godzina 16? Miejscówka urząd miasta jak ostatnio? [MENTION=64247]Bąku[/MENTION] zrozumiała sprawa, ale myślę, że jeszcze będzie nie jedna okazja w niedalekiej przyszłości.
[MENTION=61974]marsell[/MENTION] chyba będziemy musieli odwołać spota i przełożyć go na przyszły weekend albo na za dwa tygodnie, skład nam się trochę rozsypał, a będzie łatwiej wszystkich pozbierać przez ten okres.
W pierwszej kolejności dzięki bardzo za dzisiaj kolejny spot tak jak rozmawialiśmy odbędzie się za tydzień w sobotę czyli 30.01 godz. 17:30/18:00. I kto chętny jedzie do Katowic na spota na godz. 19 Ja jadę do Kato więc fajnie jakby każdy kto jedzie wstępnie się zdeklarował Wypijemy szybką kawę na BP i można lecieć na Katosy
Druga sprawa jest taka, że Alfiorze z Częstochowy organizują spota u siebie ( Rafcio ty już wiesz ) 31.01 o godz. 14. Trochę wcześnie ale chyba nie trzeba być punktualnie Ja z Rafałem wstępnie się piszemy chyba że coś wypadnie Jeżeli ktoś ma ochotę jechać z nami to zapraszamy
Mała weryfikacja planów. Dzisiaj rano po odpaleniu wyświetlił się komunikat "check engine" świeci się kontrolka silnika a auto ma zero mocy
Sytuacja chwilowo opanowana, tzn. po skasowaniu po kilkakrotnym odpaleniu silnika błąd pojawił się znowu, ponownie go skasowałem, przegoniłem auto i póki co na razie się nie pojawia. Na wszelki wypadek wożę ze sobą teraz podręczny zestaw do diagnostyki . Będę o 17.30 Kod błędu P0488 - układ recyrkulacji spalin (EGR) obwód sterowania przepustnicy zakres / wydajność.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.