• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

ZAWIERCIE i okolice ktoś jest

• Autor wątku Autor wątku artilis
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A

artilis

Guest
Witam wszystkich i pytanie czy jest ktoś z Zawiercia lub okolic.

Zawiercie wita

Witam,

Jestem z Zawiercia.
Podobnie jak Ty jestem nowy na tym forum. Szukam warsztatu w okolicy, który zna się na Alfach i jej codziennych bolączkach bo znudziło mi się płacenie ponad 100 zł za stwierdzenie przez komputer w serwisie, że błąd zniknął i żeby lać lepsze paliwo i więcej jedździć (leję na Shell, ostatnio na BP i jeżdżę trasy ok 50 km x 2 dziennie). Poza tym na takie rzeczy nie mam czasu tracić 2 godzin (samo sprawdzenie do 5 minut).

Jeśli coś macie w interesującym mnie temacie dajcie znać.

ja z Olkusza to moze wkoncu by sie cos udalo zorganizowac jaki spot np. w OLKUSZU?? moze by Chrzanów sie dolaczyl??

Witam Zawiercie! :D

macie blisko do Częstochowy :) 30 min... zapraszamy na spoty! każda, ostatnia niedziela miesiąca - parking tesco przy ul. drogowców.. 14:00

No yyy ty też jak sie domyślam.... Sorry musze o to spytać:laugh: A ta fotka w Avarcie to twoje Zdjęcie ;P

SD - tak ja też z DG
i nie mów , że mnie nigdy na mieście nie widziałaś ? :P
czasem tylko pingle mam inne

to w Zaiwerciu są jacyś AH?
od 8 latek śmigam co 3 miesiące trasą Kielce->Rybnik i jeszcze nikt mi u Was piateczki nie przybił :( to jak to jest ja się pytam hm?

pozdrawiam

od 8 latek śmigam co 3 miesiące trasą Kielce->Rybnik i jeszcze nikt mi u Was piateczki nie przybił :( to jak to jest ja się pytam hm?

pozdrawiam

od dziś pełnie warte na światłach i czekam na Cię ;)

nie ma sprawy:D zawsze odp piąteczką i szerokim uśmiechem.
Choć zauważyłam, że (jako 1sza):
- gdy pzdr kolegów, każdy dziwnie się patrzy, że baba mu macha
- kiedy mijałam się z AR (z mojej str. brak reakcji) faceci tylko dziwnie się patrzą i mają mine typu: eee baba za kółkiem - nie ma co machać bo i po co.

zatem własnie dlatego zaprzestałam się bawić w piąteczki:)

pozdrawiam

pozdrawiam

ANN ja tam jestem do drugi dzień i jeszcze nikt piąteczki światłami nie odbłyskał :P .. takie to Zawiercie :D

noooooo... raz w ogóle nie wiadomo skąd na ulicy Blanowskiej (tak, tak, znam Zawiercie :D ) srebrna 145 odmigała awaryjnymi ;)

fr33 :) zwyczaje się w Zawierciu zmieniły odkąd my :crazy_pilot: działamy hihi, a jeśli można zapytać skąd znasz Z-cie.:offtopic:

Amortyzatory
Powrót