rychuslu89
Użytkownik
[MENTION=6011]M A R I O[/MENTION] auto odebrane?
Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Od siebie polecam serwis Maruniak na smochowicach
Ceny wporządku ,terminy okolo 1.5tyg do 2tyg
[MENTION=53967]astapka[/MENTION];
Proponuje zadzwonić i zapytać się o orientacyjne koszta lub wysłać maila. Sam zawsze przed odstawieniem wysyłam zapytanie o wycene.
Cenowo jest całkiem atrakcyjne, a Pan Piotr Nagórski ma bardzo bogatą wiedzę na temat włoszczyzny![]()
Gdzie w Poznaniu lub okolicach ustawią mi kierownicę? Auto ściąga lekko na prawą stronę, zbieżność robiona 2 razy. Mam wrażenie, że to wina źle ustawionej kierownicy, byłam w kilku miejscach ale tam nie mają jak tego zrobić.
U mnie w 2.4 Maruniak działał z tym ,oddał do planowania kolektor +nowe szpilki i uszczelka
Profi robota w sumie jak zawsze
Terminy z 2 tyg wyprzedzeniem,chyba że coś sie zmieniło
Już daaaaawno u niego nie byłem