Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
Witam
Od dłuższego czasu próbuję znaleźć zaślepkę schowka widoczna na zdjęciu. Czy ktoś z szanownych forumowiczów, wie jaki ma numer katalogowy lub pod jaka nazwa szukać?
Też próbuję to zdobyć od dłuższego czasu Myślę że najszybciej będzie kupić jakiś używany schowek z tą zaślepką po prostu. Sama zaślepka raczej nie ma numeru.
Też próbuję to zdobyć od dłuższego czasu Myślę że najszybciej będzie kupić jakiś używany schowek z tą zaślepką po prostu. Sama zaślepka raczej nie ma numeru.
Udało mi się znaleźć zaślepkę i jej konkretny numer. Niestety, jest do kupienia tylko na włoskim eBay'u i to za dość duże pieniążki. Pozostaje mi szukać po autoszrotach albo polować na polskich aukcjach internetowych.
Gdyby ktoś miał taka na sprzedaż, nie za miliony monet to chętnie odkupie.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.