Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Ja pierdziu. Wlodek przechodzisz sam siebie. Moje slowo Ci nie wystarczylo? To wkurw...eś jeszcze mnie, ze sprawdzasz czy mam racje.
Szukaj nastepnym razem pomocy gdzie indziej.
...wyslane z blendera zelmer...
czytalem pare pierwszych stron, i doczytalem cos o tym, ze jesli auto ciagnie normalnie, tzn pomiedzy 2500-3000 rpm to nie ma sensu zaslepiac EGR-u, czy to prawda?
Co oznacza solidna wypowiedź o zaślepieniu EGR ? Przecież tu wszystko pisze.
Witam. Chciałbym wyczyścić zawór EGR w swojej Alfie. Silnik 1.9 JTD V8 i kompletnie nie wiem od czego zacząć. Na forum jest pokazanie ze zdjęciami lecz to inny silnik. Czy mogły mi ktos pomóc w tym? Jeżeli to możliwe proszę o zdjęcia z opisem. Z góry dzięki
Kupujesz to http://allegro.pl/191-zaslepka-egr-jtd-1-9-8v-2-4-10v-fiat-alfa-kpl-i4182750912.html i montujesz na stronce masz instrukcje gdzie zamontować na luzaku bez kanału z piwkiem w 1 godzinke dasz rade. Wycinac EGR z tego co pamietam nie musisz bo to 8V ja jeżdżę i nie ma błędu.Witam. Chciałbym wyczyścić zawór EGR w swojej Alfie. Silnik 1.9 JTD V8 i kompletnie nie wiem od czego zacząć. Na forum jest pokazanie ze zdjęciami lecz to inny silnik. Czy mogły mi ktos pomóc w tym? Jeżeli to możliwe proszę o zdjęcia z opisem. Z góry dzięki
Bo ty kolego nie masz CF2Ja też myślałem, że nie trzeba. Ale kilka razy wszedł na obroty i potem na wolnych obrotach wywalił mi błąd.
No mi jeszcze nie wywaliło błędu w ten sposób. Zobaczę na komput. Programowa jak usuwa się egr.