żarówka h7- hp led

Własnie zakupiłem z ciekawości na ali takie LED'Y h7, dam znać jak to wygląda przed i po :) Jak będą złe ( będą razić itp) do mijania to je najwyżej wsadzę do drogowych

Własnie zakupiłem z ciekawości na ali takie LED'Y h7, dam znać jak to wygląda przed i po Jak będą złe ( będą razić itp) do mijania to je najwyżej wsadzę do drogowych

I jak świecą?. Ja też takie założyłem, ale może mam brudne soczewki, drogę (szczególnie mokrą) oświetlają gorzej od zwykłych H7.

Dzisiaj dotarły, po założeniu lampa tak samo nie oślepia jak i na tradycyjnych ( na zdjęciu może się wydawać, ale tak nie jest ). Światła jest zauważalnie więcej, zrobiłem kilka zdjęć na szybko. Niedługo będę wybierał się na przegląd, to mi jeszcze podregulują ustawienie lampy :)
P1080708.jpgP1080711.jpgP1080712.jpg

Na pierwszym zdjęciu masz po prawej led po lewej H7?

Zgadza się

241.jpg

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

To lipa bo wcale lepiej nie świeci. To że bardziej na niebiesko wcale nie oznacza że faktycznie więcej daje światła. A widać to na tym ogrodzeniu.

Trzeba to zobaczyć na żywo, bo zdjęcie nie oddaje tego tak dobrze. Na jakość świecenia nie narzekałem, główny zamysł był taki żeby odbłyśników nie wypalać tak szybko ...

Wysłane z mojego Redmi Note 3 przy użyciu Tapatalka

Faktycznie szału nie robi w porównaniu do zwykłej H7. Napisz jak się jeździ w deszczu nocą :)

Zaliczona trasa do Berlina i szału nie robi :D. tzn świeci trochę lepiej niż zwykły halogen, ale nie jest to jakaś porażająca zmiana. Na pewno jak miałbym seryjne xenony, to bym się nie zamienił :P

Amortyzatory
Powrót