Zaręczyny!!

Reloaded

Nowy
Auto
Alfa 159 2,4
Witam moi drodzy klubowicze.
Temat jest ciężki, a mianowicie planuję się niedługo oświadczyć.
Zarys tego, jak miałby wyglądać TEN wieczór mam w głowie chyba już ze dwa lata, a teraz czas go wdrożyć w życie.
Otóż chciałbym zorganizować kolację we dwoje .... na dachu wieżowca.
Im wyższy budynek, tym lepiej. Pod uwagę biorę Łódź i ewentualnie Pabianice.
Tutaj pojawia się moje pytanie: jak to ugryźć?
Czy ktoś z Was ma może kontakt do administracji jakiegoś wysokiego budynku?
Wiadomo, że nie będzie łatwo dostać się na taki dach i mieć go na wyłączność, ale nie poddam się, póki mi się nie uda.
Pozdro!

Niestety nie znam Łodzi ani Pabianic, we Wro to wiadomo co jest najwyższe. Ale gratuluję i życzę powodzenia w zmaganiach, nie poddawaj sie, zawsze jakoś musi sie dać :) Pewnie ktoś z Łodzi pomoże ;) wysiłek na pewno sie opłąci :)

może pomyśl co to miałby być za budynek w Łodzi przynajmniej, to zobaczymy czy coś da sie zrobić

Mogę zapytać ale niczego nie obiecuję bo temat jest ciężki. Budynek jeden z najwyższych w Łodzi ;)

może pomyśl co to miałby być za budynek w Łodzi przynajmniej, to zobaczymy czy coś da sie zrobić

Nie mam konkretnych wymagań poki co.
Zdaję sobie sprawę, że może być ciężko dlatego biorę pod uwagę nawet bloki, byle by widok był dobry, bo już sam fakt takiej kolacji uważam jest całkiem interesujący:)

Mogę zapytać ale niczego nie obiecuję bo temat jest ciężki. Budynek jeden z najwyższych w Łodzi ;)

Co konkretnie i kiedy byłbyś w stanie się dowiedzieć czy da radę coś pomyśleć?
Oczywiście w razie potrzeby jestem gotów zapłacić a jak załatwi alfaholik to i dobra flaszka się należy :

Jutro powinienem coś wiedzieć. Dam Ci znać na PW.

Kombinuj z Sky Tower we Wrocławiu, dodatkowa wycieczka ;) Podobno otwarli tam dla zwiedzających ostatnie piętro, to posmarował byś kilka stówek i by Cię wpuścili.

Chodzi mi o to, aby cokolwiek załatwić musze znać konkretny budynek który masz na myśli dlatego pytałem jaki masz na myśli jeśłi nie bede wiedział dokładnie to ciężko się pytać o pozwolenie bo nie wiedomo gdzie

Dokładnie to chodziły mi po głowie budynki ŚDM przy Piłsydskiego - najwyższe w Łodzi oraz Red Tower przy Piotrkowskiej ale to tylko przykłady tych najwyższych, wszystko się nada, byleby widoki były dobre.

A Wrocław? Czemu nie, jak się nie uda tutaj to będę kombinował tylko czas trochę goni :)

Jutro powinienem coś wiedzieć. Dam Ci znać na PW.

Ok, czekam! :)

Jeszcze jeden dzień potrzebuję. Ale chyba warto bo mowa o Hiltonie ;)

Powodzenia życzę :) Bo że będzie pięknie to jestem pewny.

" TAK TAK TAK" !! :D
Było idealnie, ogromne dzięki dla Zeb'a za załatwienie dachu na 80 metrowym wieżowcu:)
attachment.php

Załączniki

• 2014-06-07 21.58.55.jpg
    2014-06-07 21.58.55.jpg
    82.9 KB · Wyświetleń: 243
Gratuluję !!!

Amortyzatory
Powrót