• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Zapowiedź] SPOT lokalny regionu Szczecińskiego 4 Listopada

• Autor wątku Autor wątku ufty
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
U

ufty

Guest
Termin 4 listopada 2007 (niedziela) godz. 14. Miejscem spotkania będzie parking na pasie londowiska awaryjnego na drodze Chociwel-Szczecin. Celem SPOTu jest zapoznanie się wzajemne użytkowników AR regionu Szczecińskiego.
Proszę zabrać ze sobą termosy z ciepłymi napojami bo aura już istnie jesienno zimowa będzie.

Prosze o wpisywanie sie osób które będą obecne.

Witam po bardzo ale to bardzo długiej nieobecnosci.....
Oczywiscie pisze się na spocik...
Tak na marginesie to nie wiem czemu...ale w tym samym czasie ma byc ogólny spocik aut tuningowych na tamtym parkingu....ale to moze i dobrze bo wkońcu coś włoskiego sie pojawi.. a nie tylko golfy, audice i hondy... :roll:
Postaram sie jeszcze zwerbowac pare alf.. co by nas było więcej :mrgreen:

Pozdrawim

kurde problem jest tej natury że dziś na skrzyżowaniu ulic zawadzkiego i klonowica pan z zielonej góry swoim volvem v40 myślał że zdąży przemknąć przed moja alfa w wyniku jego głupoty a wiózł małe dziecko z tyłu w foteliku wjechał swoim rogiem w mój róg u mnie było 50 km/h na liczniku w tym momencie odbijałem na maksa a on dalej jechał normalnie mnie nie widział.... myśle że będzie szkoda całkowita u mnie jeżeli ojciec pożyczy mi swoje auto to pojawię się niestety to nie alfa :(

Nio GTC będzie.... ale cz to ważne....
ja bardzo czesto wpadam na takie spoty i powem Wam Że nudzi mnie patrzenie cały cza na te niemieckie auta....
bardzo mało i bardzo rzadko mozna spotkac jakas alfe na takim spocie..węc jakas większa ekpa AR napewno zrob dobre wrażenie :mrgreen:
Pozdrawiam

Ja dodatkowo wysyłam na PW wiadomosci o spociku...co by więcej osób zawitało :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Pozdrawiam...

KUBAS napisał:
ja bardzo czesto wpadam na takie spoty i powem Wam Że nudzi mnie patrzenie cały cza na te niemieckie auta....
Ty to miales o ten karting zapytac i cooooooooo? :)

niemam czasa podjechac... :?
a Ty bys wpadł jutro na spocik....ale zaraz zapewne powiesz że nie.. :mrgreen:
naginaj leszczyku :P

Pozdrawiam...

jak nie bedzie zimno to alfa odpali bez problemow... a jak zimno to roznie z nia bywa... chyba ze mnie poholujesz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

potwierdzam przybycie wpadnę z rodzinką na sekundke tylko nie moją 156 bo moja 155 rozbita ...

Pogoda całkiem całkiem....więc myśle że frekfencj tez dopisze :):)

Tuti Ty nie sciemniaj tylko wpadaj :mrgreen:

Pozdrawiam

było bardzo miło dziękuje za przybycie (cztery alfy) 2 na chwilke mam nadzieje że w przyszłości bedzie lepiej albo razem wybierzemy się na jakiś spocik np do poznania

witam
bylem na pierwszym parkingu - jadac na Chociwel - stalem na samym wjezdzie i widzialem tylko przejezdzajace alfy :?

hej, ale ciala dalem... :oops: stalem caly czas na pierwszym parkingu, tam gdzie polglowek polonezem szalal... :( Ale za to poznalem kolege KUBASa... :D
A jak juz pojechalem na ten drugi to nikogo nie bylo... tylko same bmw staly...

Mam nadzieje ze nastepnym razem dane mi bedzie Was poznac... :D

pozdrawiam

pikero napisał:
było bardzo miło dziękuje za przybycie (cztery alfy) 2 na chwilke mam nadzieje że w przyszłości bedzie lepiej albo razem wybierzemy się na jakiś spocik np do poznania

Nono bardzo fajnie że pierwszy spocik się odbył. Dzięki wszystkim co byli i wszystkim co starali się być :P
No i pikero fajnie się wracało dwualfową kolumną, hehehehe :D

Witam..dopiero co dotarłem..
Powiem Wam impreza była pozytywna...Co nieco bliżej poznalismy się z kolegami z forum :mrgreen:
Ja siedziałem wsumie do samego końca, przyjechał jeszcze jeden kolega 145.... Zaczęli sie co nieco scgac....Lekkiego szoku doznał kierowca bmw 52.5... jak szedł łeb w łeb ze 145 1.8TS...kolegi Rysia :)
Potem polecielismy na drógi parking a tam oczywiscie bmw szalały....z każdej strony tylko palene gumy,,, który dłużej i lepiej..gamonie :P

Za niedłógo zapodam fotki na których są wszystkie Alfy które wsumie ogólnie były na tym spocie...

A many poldkiem wygrywał zawody :mrgreen:
psikszczecin.... to gdzie Ty stałes??.... nio ja siedziałem do samego końca to nie widziałes mnie....

A co do następnego spotknia to fajnie by było..i tak bez kitu może w większej grupie... :mrgreen:

Pozdrawiam

Amortyzatory
Powrót