• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[Zapowiedź] 1 grudnia Spot Bagicz - Zachodniopomorskie

• Autor wątku Autor wątku Tuti
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Piotr34 napisał:
ze Szczecina jechalo nas 5-6 :) wszyscy z pod MM...szkoda ze CIE nie bylo :(

Teraz nastepne spotkanie to nie predko bo pogoda juz nie sprzyjajaca i tam kawalek do Bagicza jest no chyba ze w Szczecinie jakies male spotkanie :) zawsze chetny jestem !
Pozdrawiam

witam Wszystkich....
:mrgreen: :mrgreen:
zlocik pierwsza klasa mimo małej frekfencji i ciulowej pogody było pozystywnie... :P
szkoda że nie było niestety mojego...wsumie jako jedynego Boxerka.... :?
na następnym zlociku napewneo się pokaże :mrgreen: :mrgreen:
co do nastepnego zlociku to sądze że chyba cosik w lutym będzie można pomyslec jak co niektórzy wyjda na prosta z finansami po swietach itp... :roll:
i mysle o zlocie na Chociwelskiej... i ogólny zlot włoskich aut...nioale to jeszce troszke czasau...

Pozdrawiam :D

Myślę że można nieco przesunąć zlot na dalszy termin zeby pogoda byla lepsza... Wtedy możemy wybrać rejon szczeciński......albo berliński :)

Wrzucilem cos od siebie , staralem sie zeby zdjecia sie nie powtarzaly wiec jest ich malo! Dzieki ufty za filmiki !!

Silver156
podjedz do mnie jutro do kiosku....opowiesz co i jak na zlocie....

OK jak trafie do Twojego kiosku to z checia CI opowiem jak bylo :) Pozdrawiam

trafisz....jest zaraz przy cpn-ie SHELLA na rondzie....taki oklepany...niebieski,przy przystanku....
moja Bella stoi zawsze na cpn-ie

Piotr34 nio to ja kurcze latam codziennie koło Twojego kiosu jak z Poznańskiej wale w strone centrum heh...ale niestety mało cholernie czasu aby sie zatrzymac.... :P
może uda mi się chwile czasu znalezc to sie zatrzymam...ciężarówką hehe :wink:

poizdrawiam :mrgreen:

ziomki...dzieki za odwiedziny dzis....malo czasu by sie nagadac...ale zapraszam.....
btw....czyja jest Alfunia walnieta w bok???
czesto przejezdza obok mnie....

a Ty nie mówisz czasami o czarnej 166??... bo ostatnio też ja widziałem jak pociskała slalomem miedzy autami hehe :mrgreen:

tak na marginesie czy ktos z forumowiczów z naszego rejonu jest może zainteresowany wyskokiem do Poznania na spocik?... widze że 15 grudnia szykuje się tam ciekawa imprezka...pogadam z kuzynkiem i może polecimy jego 145 na ten zlocik..może ktos jak by co chetny??...

Pozdrawiam :mrgreen:

"Walniętą" w bok (zdarzenie z shella?) :wink: widziałem ostatnio zaparkowaną vis 'a vie wydz. mat-fiz US...

KUBAS napisał:
może zainteresowany wyskokiem do Poznania na spocik?
dobrze kombinujesz, ale teraz mi fundusze nie pozwola... na ALT mozna skoczyc :)

Tez bym pojechal po torze posmigac ale fundusze nie pozwola... :(

Tuti co to jest ALT ? :?:

Amortyzatory
Powrót