N.C. to raczej Not Connected, czyli niepodłączony.mam jeszcze jedno pytanko,wszystkie piny z oznaczeniem N.C.to masa?bo jeżeli tak to wyjście z pinu 21 na brake pedal switch poprzez styk na pedale hamulca łączy się z masą.pozdrawiam.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
N.C. to raczej Not Connected, czyli niepodłączony.mam jeszcze jedno pytanko,wszystkie piny z oznaczeniem N.C.to masa?bo jeżeli tak to wyjście z pinu 21 na brake pedal switch poprzez styk na pedale hamulca łączy się z masą.pozdrawiam.
dzięki.jeżeli n.c.znaczy nie podłączone to na str 9 jest link w którym jest schemat połączeń edc15c i z pinu 2-21 wychodzi kabelek na czujnik hamulca .nie wiem czy na drugi pin tego czujnika podać 12v,czy ma iść do masy.jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc w tej kwestii to bardzo proszę.pozdrawiam.N.C. to raczej Not Connected, czyli niepodłączony.
jak już pisałem post wyżej,podłączyłem wszystko jak na str.9.jednak w moim przypadku jest to silnik 1,9 105 km .fes pokazał wyłącznik tempomatu on,dioda zasilana z pinu 3-44 się zaświeciła(bardzo słabo jest 12v-towa naj wyrażniej wychodzi 5v)jednak fes pokazuje tempomat nieaktywny,i niestety nie działa.może jakieś rady.pozdro.dzięki.jeżeli n.c.znaczy nie podłączone to na str 9 jest link w którym jest schemat połączeń edc15c i z pinu 2-21 wychodzi kabelek na czujnik hamulca .nie wiem czy na drugi pin tego czujnika podać 12v,czy ma iść do masy.jeżeli ktoś jest w stanie mi pomóc w tej kwestii to bardzo proszę.pozdrawiam.