Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
a jakie modele polecasz,chcę kupić za około 2700 zł.Bianco napisał:A jeśli chodzi Ci o firmę to skoncentruj się na Asusie i Toshibie
Bianco napisał:A jeśli chodzi Ci o firmę to skoncentruj się na Asusie i Toshibie
malo ramu, slaba grafika. Jaki dysk? 120 - ale ile rpm?
Wiec ja mam PowerBook To starsza odmiana MacBooka i jestem zadowolony mam system Mac OSX do tego modem GT Maxx i iPlusa. ogólnie MAC jest mniej awaryjny niż winda a zastępcze programy z windy zawsze można poszukać. jakieś pytania co maca do chętnie pomogę na tyle ile umiem 8)amigas napisał:hmm cobys powiedzial na macbook'a?:> na allegro te z zeszlego roku juz sa w tej cenie a 5.5h pracy na bat piechota nie chodzi jak chcesz sprawdzic czy spodoba ci sie praca z MacOSem zapraszm do mnie - też Łódź wiec blisko![]()
Mój PowerBook wersja Titanum :mrgreen: Nie zagłębiałem sie az tak, ale ogólnie nawet PowerBookai mogę z czystym sumieniem polecić i dodam ze istnieje możliwość by Mac OSX był po polsku . Pozdrawiamamigas napisał:JA też jestem na miejsciu i dodatkowo od 8 lat windy nie używałemapowerbook to starsza odmiana macbook'a pro a nie macbooka ten zastąpił iBook'a chyba że masz PowerBook'a sprzed wprowadzenia titanium czyli przed 2000r
Majkel napisał:Toshiba Tecra jest bardzo droga