To może z innej beczki, od jakiegoś czasu właśnie chodzi mi po głowie gtv6, pieśń przyszłości bo na razie nie miałbym jej gdzie nawet godnie przechowywać, ale niebawem no na pewno rok, takie miejsce już będzie

Dużo wyjaśnił mi już kolega [MENTION=23]Stefan116[/MENTION] za co serdeczne dzięki jeszcze raz i wielki szacunek dla Ciebie, ale wracając do pytania:
Powiedzmy w okolicach tak 20 tyś EURO można już znaleźć egzemplarz, albo po jakiejś wcześniejszej odbudowie, który powiedzmy jest w dużej mierze ogarnięty.
Pytanie czy taki wariant, czy kupić coś tańszego i liczyć się z odbudową i tutaj pytanie. Najchętniej bym siedział i robił to sam bo to prawdziwa radocha, ale powiedzmy sobie szczerze, że nie mam ku temu aż tyle wolnego czasu, bo właściwie go nie mam w ogóle po drugie nie mam do tego odpowiedniej wiedzy to na bank.
Orientujecie się koledzy ile takowa odbudowa czy renowacja w przypadku gtv6 by wyniosła przez kogoś naprawdę ogarniającego temat, mam na myśli, żeby to zrobić kompleksowo i tak, żeby to zrobić raz a porządnie na jakiś dłuższy czas.
mam na myśli np. coś takiego:
https://www.youtube.com/watch?v=wDtMzPTea-k
A i jeszcze ostatnie pytanie, wiem że to kwestia gustu, ale mi się nawet podoba body kit Zendera dla gtv6 chyba daje się go jeszcze gdzieś kupić.
Z góry dzięki za odpowiedź