Przebiegu bym się nie czepiał, kierownica wyglada na ten przebieg - pamietaj że to skóra i ma ona większą skłonnośc do polerki niż zwykła, zaś gumy były wymieniane.
Martwi mnie wyglad foteli, podłokietników. Niebywale idealny stan.
Sam ma skórę i mam mniejszy przebieg a tak fajnie nie wyglada

Na fotkach nie widac całości fotela ale przy tym przebiegu nie unkinine są przetarcia na wyskokości bioder, zwłaszcza fotel kierowcy, spowodowane paskiem przy spodniach - chyba zę właścicelem był makler więc bedziesz miał odbite szelki na plecach - to taki dowcipas

Ale tak powaznie - stan tapicerki jest mozno zastanawiający - na ile mozna to stwierdzic z fotek.
Komora silnika moze tak wygladac jesli ma pelna historie w ASO i mechanik był pedantem lub auto jest po francuskiej kompieli, o których swego czasu było głośno w niektórych rejonach Francji

. Jakoś bezwypadkowośc tego auta jest dla mnie pod znakiem zapytania. Jesli tak jest to ktoś sie na pracował w przygotowanie tego auta.
Warto sprawdzić co się dzieje między wykładziną a podłogą, grubosc lakieru - wówczas moze dostaniesz odpowiedź. Obowiazkowo musisz sprawdzic sinik - sprawdz go na niskich i wysokich obrotach, dus go nadbiegiem to powinno wylapać bledy i wyslac na kompa, przewaznie sondy. Problem takiej diagnozy jest tym trudnijszy jak dawno zostały pokasowane błedy z kompa, wowczas mogą one wystąpić dopiero po przebiegu 100-300km a czasami i wiecej.
Auto warte zainteresowania ale wymaga doswiadczonego mechanika. Udanych alfołowów.