.AR is fun.
Nowy
Napisałem do właściciela czarnej Alfy z ogłoszenia, żeby mi podesłał wiecej zdjęć lepszej jakości i zadałem mu przy okazji pare pytań
Jak mi odpowie i będą fotki to mogę komuś na priv podesłać jak coś.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Kolego jak kupujesz Alfę to zwróc uwagę na sprzedającego. Jak jest ubrany. Jeżeli od prywaciarza kupujuesz to zajrzyj do jego garażu. Jak wszystko ładnie ułożone, garaż w miare czysty to i handlarz jest dokładny lubi porządek itd. Patrz jak mieszka wszystko dookoła. Gwarantuje Ci że ludzie którzy dbają o Alfę dbają też o inne sprawy, o siebie itd. Przekonałem się na własnym przykładzie jak kupowałem motocykle. Pozdro
Na żonę też popatrz czy ładna i zadbana, jak nie, to i Alfą się nie przejmował.![]()
![]()
![]()
Taaa pojade do handlarza, córka wyjdzie a ja powiem "Uuuu ładną ma pan belle, chętnie bym ją przetestował" ;DTaaa, żone przede wszystkim sprawdź czy ma wszystko na miejscu ;D A jak nie to córke ewentualnie ;dd
Na żonę też popatrz czy ładna i zadbana, jak nie, to i Alfą się nie przejmował.![]()
![]()
![]()
Albo do przesady przykładał się do Alfy ^ ^![]()
![]()
![]()