criss2007
Nowy
- Auto
- Jest: Alfa 166 3.0 V6 24V Był: Alfa Gtv 2.0 T.S '96
raczej prędzej niż później criss![]()
popieram
Wysyłane z mojego GT-P1000 za pomocą Tapatalk 2
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
raczej prędzej niż później criss![]()
MAryjan powiedz lepiej co Ci ten Twój rarytasik za 4 k zrobił ostatnio , żeś taki zły na to autko. i te wszędzie obłe kształty .. blee - samochód jedynie dla młodzieży do 20 kilku lat : >
grupa docelowa to młodzi ludzie, którzy tylko chcą jeździć, to rozumiem
ale w Kappie miałem 2x większy schowek w drzwiach, 2x większy schowek pasażera, 2x więcej miejsca w środku w samochodzie ... a gabaryty auta te same ... i co najciekawsze z tego co widziałem to Kappa bardzo ładnie wychodzi z wypadku, prawdopodobnie porównywalnie lub lepiej od Alfy 166, a przestrzeni więcej ... więc jeszcze bym rozumiał jakby Alfa była pancernikiem, niezniszczalnym w przeciętnym wypadku , rozumiem to, ale nie ... Alfa to Alfa - Das is Alfa szpanero ... dlatego właśnie wydaje mi się, że w przyszłości raczej przy Alfie nie pozostanę
z drugiej strony też silnik niby mocny, no ale jak siądę na motor z przeciętnymi 110 końmi, to każdy samochód poniżej 500 koni wypada blado ... te konie wyścigowe to też pic na wodę - jedynie to się przydaje na dłuższych trasach z wieloma wyprzedzaniami : >
- - - Updated - - -
...bo z AR jest jak z Harley Davidsonem to coś więcej niż maszyna do przemieszczania...
wiesz , nie licze , że tu 100% swiadomych posiadaczy 166 zagląda. Wiem ,że jest sporo osób, które wzielo 5 000 w kopercte do kieszeni i pojechalo do pierwszego lepszego komisu, w którym to ujrzeli lśniącą 166 za jedyne 4,999 pln w skorze i wogóle ful elektryka itp a to wszystko w cenie podobnej do stojących obok ŁOPLI astra z 2001 i to bez klimy i ful ellektryki... "Panie BIERE tego Alf Romeo!!!", krzyknął delikwent jeden z drugim , po czym po czasie sie okazało , że kupił szrota... I od tej pory każdą AR 166 zaczął nazywać... wynalazkiem... koniec bajki. Amorał tej opowiastki jest taki , że 166 to coś więcej niż maszynka do przemieszczania... Tylko trzeba wiedzieć czego sie kur.a chce, a nie sie użalać , że w szrocie za 4 k klima nie dziala i zawias stuka...przemieszczanie się tym wynalazkiem to prawdziwe wyzwanie dla twardzieli