• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Zakup Alfy 166

• Autor wątku Autor wątku tomasz25
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
  • Tagi Tagi
    zakup
A Ty co??? Po zlocie V6 zachciałeś :) kubicze to ta na wypasoe z szyberkiem?

mieszają Ci się moje samochody:) ona nie ma szyberdachu, wrzucę niedługo fotki zainteresowanym:P,

- - - Updated - - -

kiedy przyjedziesz obejrzeć Collezione:P

Rafal a kto pisze zebys sie rozstawal z onecna? :) kup druga. Kubicze ja sie wybieram do Ciebie od tygodnia. Dzisiaj mawet bylem ale rano. W ponieezialek postaram sie byc popoludniu.

Ładna. Szkoda, że to nie ta akurat wpadła w moje łapki :(

Te szwy na kokpicie są przekozackie. Jak będziesz sprzedawał na części to biorę środek :P

- - - Updated - - -

Ładna. Szkoda, że to nie ta akurat wpadła w moje łapki :(

To cholernie rzadka wersja, nie łatwo ją dostać :)

trzeba być cierpliwym:P Marek nie grzesz, takich samochodów zrobili tyle co nic:P Złóż dobrą ofertę i może być Twoja:P

- - - Updated - - -

cała

kubicze;1215 A ja Wam pokażę co można kupić jak się jest cierpliwym:[/QUOTE napisał:
Piekna, jak nie jest tajemnicą ile cię kosztowała ta cierpliwość

trzeba być cierpliwym:P Marek nie grzesz, takich samochodów zrobili tyle co nic:P Złóż dobrą ofertę i może być Twoja:P

- - - Updated - - -

cała

Gdyby była w automacie to już bym gotówkę wypłacał.... Ale jednak wajchowanie mi się znudziło. Za stary jestem :)

taki środek w przedliftowej budzie i nic wiecej mi nie trzeba. ku..a ten polift z zewnatrz jakoś mi nei leży.. nie wiem dlaczego:(:(

Jutro wyjeżdżam Spiderem:) i nie ma mnie raczej do czwartku:P

A ja Wam pokażę co można kupić jak się jest cierpliwym:P
Pokaż załącznik 100028Pokaż załącznik 100029Pokaż załącznik 100030Pokaż załącznik 100031Pokaż załącznik 100032Pokaż załącznik 100033Pokaż załącznik 100034Pokaż załącznik 100035

- - - Updated - - -

Oczywiście Busso:P

- - - Updated - - -

nie ma jeszcze linku, fotki będą niedługo

Zapytam wprost... Duzo trzeba zaplacic w niemczech za takei cudo? Wiemy ze pare meisiecy temu byla w warszawie jedna za 37tys zl... Jak niemcy sobie cenia ta wersje ?

W Niemczech widziałem wcześniej dwie jedna za 11 tys Euro, drugą wcześniej za kosmiczne 17 tys Euro, te samochody są u nich tak samo mało spotykane jak u nas, w sumie nie wiem jak sprawdzić ile ich wyszło z fabryki, moja była tańsza, ale też sporo kosztowała

- - - Updated - - -

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/alfa-romeo-alfa-166-2-4-jtd185-black-line-colmar/180542282.html?lang=de&pageNumber=17&__lp=17&scopeId=C&sortOption.sortBy=price.consumerGrossEuro&makeModelVariant1.makeId=900&makeModelVariant1.modelId=12&makeModelVariant1.searchInFreetext=false&makeModelVariant2.searchInFreetext=false&makeModelVariant3.searchInFreetext=false&negativeFeatures=EXPORT

- - - Updated - - -

Black Line

skóry milutkie, ale wg EPER to wersja Progression ;)

chyba sporo było wymieniane/upgradeowane
poza tym 220KM, a nie 226 - to jest CF3

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót