• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

[GTV] Zakup Alfa Romeo GTV

[MENTION=70918]rogo[/MENTION] a jakie masz wymagania co do spidera? Może bede miał cos w niedługim czasie.

jak masz coś konkretnego to daj jakieś info na priv, generalnie szukam auta bezwypadkowego w oryginalnym lakierze w stanie oryginalnym, w jak najlepszym stanie technicznym, w przypadku Spidera raczej wolałbym ph2, jednak nie wykluczam ph1, kolor w zasadzie obojętny byle lakier był w ładnym stanie, silnik realnie do znalezienia wydaje się TS 2.0, mam słabość do czerwonej skóry ale nie jest to warunek konieczny

W tej wersji nie powinien mieć chromowanych obwódek zegarów.

Ma chromowane ramki wokół zegarów, które miały tylko wersje limitowane. To nie jest limitka.

Wioska bo wioska, ale łatwo usunąć. Gorzej jak sie sasiedzi zabieraja za tjuning.

Przeglądając oferty u naszych zachodnich sąsiadów... :cool:

Pokaż załącznik 253246

Takie radzieckie dywaniki już spotykałem w ogłoszeniach i raczej nie zachęca to do zakupu auta ale... identyczne były w moim Spiderze w szwajcarskim ogłoszeniu i teść mi tez mówił, że to musiał jakiś Turek jeździć i żebym nie brał bo to i tamto. Auto okazał się być w super stanie!

Ostatnia edycja:
Panowie z 916, co myślicie o stanie poniższego egzemplarza?

"Oryginalny" korek zbiornika wyrównawczego i nieco "wypiaskowany" od kamyczków z kół zderzak tylny zauważyłem ;)

IMG-20190108-WA0000.jpgIMG-20190108-WA0001.jpgIMG-20190108-WA0002.jpgIMG-20190108-WA0003.jpgIMG-20190108-WA0004.jpgIMG-20190108-WA0005.jpgIMG-20190108-WA0006.jpgIMG-20190108-WA0007.jpgIMG-20190108-WA0008.jpg

Ostatnia edycja:
Ładny kolor ;) trudno mi ocenić cokolwiek po tych fotkach niestety.

Wygląda na to, że nie ma klimy. Gorsze od kabrio bez klimy jest tylko kabrio w dieslu, albo nie, nie ma nic gorszego niż kabrioletu bez klimatyzacji.

Po to, żeby w piękny słoneczny sierpniowy dzień gdy jedziesz powoli przez miasto z opuszczonym dachem nie dostać udaru, ewentualnie nie rozpłynąć się na siedzeniu.

Amortyzatory
Powrót