Mogę Ci ''puścić'' moje Tbi za 55 tysięcy polskich złotych - też pali średnio około 8

- benzyny , no chyba że lubisz gigantyczne korki i klimę w upalne dni to tylko 20l. Kumpel kupił ostatnio 159 16v od handlarza za 17 tysięcy złotych. 240 tyś na blacie , choć nawet jak by handlarz te 100tysięcy skręcił to głupio nie wyglądała i dużo jeszcze pośmiga. Turbo nienaganne, wtrysk do roboty, dwumasa jak nowa, skrzynia bez szumów więc może już po zabiegu. Rozrząd też całkiem niedawno. Kolektor niestety tylko wymieniony.Na wszystko faktury. Dpf Niemias wymienił 13 tyś temu, średnia z wypalań prawie 900km, przyjechała na kołach. Blacharsko bez zastrzeżeń jeżeli chodzi o wypadkowość tyle że dość poobijana. Mega biedaedition, w dość wyciuchanych szmatach, 2006 r, do zrobienia ten wtrysk, kolektor mimo wszystko , czujnik zgnieceniowy szyby, świece i zakup nowego aku.
8v po chipie nawet zasłaby ale silnik 500 powinien robić bez mrugnięcia.
16v do zabiegów z miejsca + program
2.4 tylko z pewnego źródła lub obadane przez wyjadacza
2.0 podobno całkiem SI , uwaga na duże przebiegi i program bo może tłoczek pęknąć.
2.2 jts ja nie znaju
1.8mpi zasilanie podobne jak w kuchenkach i emocje jak w fabii 1.2
1.9jts Ani to złe ani to dobre. nie wyróznia się chyba problemami
3.2 jts zapomnij
1.75 prawie nie osiągalne , ale ja bym nie zamienił go nawet za 2 porządne klekoty.