Zakochałem sie na nowo

• Autor wątku Autor wątku Sysio166
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
S

Sysio166

Guest
Mam już moją kochaną córeczkę i wiecie co, kiedy do niej po miesiącu znowu wsiadłem poczułem się jak dnia kiedy ją kupywałem, morda cieszyła mi się jak chołeła, coś mniej więcej tak :D , a może nawet i tak :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Przez ten miesiac jeździłem różnymi samochodami, Passatem, GolfemIV, MATIZEM ;// , Corsą i naprawdę przestaję narzekać, ze to mi skrzypi, to wali, to coś tam. Wiem, ze to zupełnie inny segment aut i nie ma co porównywać, ale myślę że mnie rozumiecie?? Szkody okazały się większe niż wnioskowaliśmy po zdjęciach, do wymiany doszły jeszcze wahacze...ale ważne, żeby te wszystkie minusy nie przysłoniły nam plusów-klima zaczeła mi działać jak należy po wymianie chłodnicy :wink: Ile ja miejsc zjeździłem i nikt nie wiedział czemu się wiesza.. Dobra, lece na objazd po Wawie, bo muszę się nacieszyć na nowo :wink:

To życzę powodzenia i udanej randki,tylko uważaj bo robi się coraz cieplej ładne dziewczyny wychodzą na ulice i żebyś znowu w coś nie przywalił :D

Garos napisał:
tylko uważaj bo robi się coraz cieplej ładne dziewczyny wychodzą na ulice i żebyś znowu w coś nie przywalił :D

To nie ja przecież przywaliłem tylko żona ;// A z tymi krótkimi spódniczkami na ulicach to rzeczywiście czasem bywa niebezpiecznie...nic nie myślą o kierowcach, nic :wink:

Cieszymy się razem z Tobą, bo przecież nie ma jak Alfa :D
Niech się dorze jeździ, pozdr :!:

Bezpiecznego podrozowania, no i czekam az sie gdzies miniemy na ulicach warszawki. pozdrawiam

marcin1135 napisał:
Bezpiecznego podrozowania, no i czekam az sie gdzies miniemy na ulicach warszawki. pozdrawiam

Patrz na tylną rejestrację, jeśli zobaczysz tam Sysio166 to znaczy, ze nadszedł ten dzień :wink:

Amortyzatory
Powrót