• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

zagadka co to za wtyczka ?

kivi89

Nowy
Auto
159 1.9 8v
Witam. tak sobie zakladalem jakis czas temu zbiorniczek od sw bo z uwagi na zainstalowanie lamp z ksenonem musialem dolozyc spryskiwacze i znalazlem pomiedzy lampa a zbiorniczkem wiszaca wtyczke od ?????? wszystko mi dziala bledow nie ma a wtyczka wisi :D od czegos musiala byc... wyglada tak samo jak wtyczka do pompki spryskiwaczy ale mialem wczesniej zbiorniczek na jedna pompke jak i po podlaczeniu do pomki nic sie nie dzieje ( myslalem ze moze wczesniej byl zbiornik na dwie bo byl chyba nie orginalny ) od czego to moze byc ? :D

Zdjęcie0004.jpg

Mam u siebie to samo :)

Wtyka taka sama jak od spryskiwaczy na szybę. U siebie mierzyłem napięcia na niej nie ma,nawet po przekręceniu i włączeniu prysków na szybę.

U mnie spryski na lampy mam ale nie mam podłączonych i obstawiam,że to do drugiej pompki. Na dniach będę zamawiał i składał to do kupy :)

no tez wlasnie obstawialem ze do spryskow na lampy ale nic sie nie dzieje po podlaczeniu... dlatego u siebie prad pociagnolem od istniejacej.. moze jakis dodatkowy bezpiecznik musi byc wlozony do spryskow na lampy sprawdzales ?

- - - Updated - - -

w sumie nie wiem czy sprawdzalaes bo napiecie na niej powinno sie w sumie pojawic jak masz zapalone swiatla mijania bo inaczej spryski na lampy nie dzialaja

potrzebny jest przekaźnik do spryskiwaczy reflektorów - dlatego nie ma nic na wtyczce

a gdzie ten przekaznik sie miesci ? czyli generalnie jest to wtyka od pomki dobrze myslalem :)

Instrukcja obsługi stron 236 ... czyli nad schowkiem pasażera.

Amortyzatory
Powrót