Twoja przeglądarka jest nieaktualna i może wyświetlać tę stronę nieprawidłowo. Powinieneś zaktualizować ją lub skorzystać z alternatywnej przeglądarki.
w weekend przez nie uwagę podczas parkowania tyłem, uderzyłem w ścianę garażu. Czym mogę naprawić odpryski? Opcja: matowienie, zaprawka, klar, polerka czy da radę to zrobić prościej? np jakiś "pisak / kredka" do "napraw" lakierniczych?
W pierwszej kolejności polej wodą zderzak i zobacz czy wtedy te rysy są widoczne.
Jeżeli nie to masz szczęście i wystarczy polerka.
W innym przypadku możesz spróbować polerką zniwelować ich widoczność.
U mojego taty taki zabiegł mi się udał mimo, że wyglądało to nieciekawie. Teraz widać tylko pod pewnym kątem niedoskonałości.
Z tego co widać to lakieru tam juz nie ma, wiec polerka nic nie zdziała. Lakier zaprawkowy tak jak pisałeś i jazda. Kredke sobie odpuść szkoda zachodu.
Zapomnij o kredkach, mazakach i pastach. Wyrzucisz pieniądze w błoto i stracisz czas. Zaprawka, dobierz pod lakier zrób. Powinno pomóc, drogie to nie jest.
Zarejestruj się i korzystaj z forum bez rozpraszających banerów reklamowych.
Jako zalogowany użytkownik zyskujesz wygodniejszy dostęp do treści, możliwość komentowania, korzystania z prywatnych wiadomości i pełne wsparcie społeczności.
Nie zajmuje to długo, a różnica w komforcie przeglądania naprawdę robi wrażenie! 💡🎉
Ta strona używa plików cookies, aby pomóc personalizować i dopasować treści do Twoich potrzeb. Cookies pozwalają też pozostać zalogowanym, jeśli zdecydujesz się zarejestrować.
Kontynuując przeglądanie tej strony wyrażasz zgodę na używanie tych plików.