[MiTo] zaciski Brembo

ruby81

Nowy
Auto
Jeep WK 4,7 ,Mazda 6 kombi, 2,0 diesel, Mito Żonki 155PS
Witam, proszę o informacje czy ktoś wie może gdzie kupie tłoczek i gumki do zacisków przednich brembo w mito??

Podpytaj użytkownika pawpor może coś będzie miał.

W każdym sklepie motoryzacyjnym.
Masz mnie za debila "kolego" ?? czy tylko piszesz żeby sobie pisać i postów ponabijać ??
jak czegoś nie wiesz to proszę nie zabieraj głosu, jak by było w każdym sklepie motoryzacyjnym to bym się nie pytał gdzie to mogę kupić.

W ic miewali zestawy naprawcze
Ale tam juz pewnie szukales

wszędzie gdzie kiedyś kupowałem co kolwiek ic, iparts, i ogólnie co kojaże w okolicy,
Powiedz mi Bociek czy kojarzysz może na "1" w Będzinie/ Czeladzi , niedaleko MANa była hurtownia motoryzacyjna, dużo cześć do ciężarowych, autokarów, dupereli, niemiecka sieć ale kurcze nazwy sobie nie przypomnę :/

Ostatnia edycja:
No niestety. Man jest przy samym M1 z tego co pamietam ale zadnej hurtowni tam nie kojarze
Chyba ze Winkler na ul.wiejskiej ( niemiecki jest , czesci do ciezarowek itp tez wiec moze o to ci chodzi ? )

Ostatnia edycja:
dzieki, właśnie o Winklera mi chodziło :D ale tam też nie maja, choć części sporo

dzieki, właśnie o Winklera mi chodziło :D ale tam też nie maja, choć części sporo

Dzwoń do Dukato w D.G poproś o rozmowę z Adamem właściciel poczekasz góra 2 dni ściągnie tobie.
tel. 32 261 40 17

Masz mnie za debila "kolego" ?? czy tylko piszesz żeby sobie pisać i postów ponabijać ??
jak czegoś nie wiesz to proszę nie zabieraj głosu, jak by było w każdym sklepie motoryzacyjnym to bym się nie pytał gdzie to mogę kupić.
Przepraszam jeśli tak to odebrałeś, po prostu to świadczy o tym że okoliczne sklepy mają ch.... dostawców.

Amortyzatory
Powrót