bobryt
ʇɧɹqoq
Żeby nie było bajzelu w dziale to proponuje wszelkie pytania i odpowiedzi dotyczące warsztatów i tematów pochodnych umieszczać w tym temacie.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Spróbuj na www.alfapomorze.pl tam Ci powini chlopaki doradzić...RUDA napisał:Witajcie - jestem nowa posiadaczka Alfy 147 JTD. Kilkakrotnie pytalam juz na ogolnopolskim naszym forum o porzadny serwis w Koszalinie - jednak nikt nie odpowiedzial...
Nie chce dac jej w rece jakiemus partaczowi, a o ASO na Morskiej mam jak najgorsze zdanie - tam mi serwisuja sluzbowego fiata i kupe tam pachciarzy i domoroslych mechanikow z bozej laski - dla przykladu - wymiana opon z zimowych na letnie trwala 1 i 45 min..... I do tego tak wywazyli kola ze pozal sie boze.... Musialam kupic nowe kapcie.... O naprawie hamulcow itp... juz nie wspomnę...
Nawet gdyby to byl zaprzyjazniony "pan Zenek".... to bardzo prosze o cenne informacje, alfa to nie material doswiadczalny dla przecietnego naprawiacza szjswagonow.
Pozdrawiam Was serdecznie)
KAKA napisał:Powitać . Mam orgialne alusy 15'' od 147 do renowacji. Znacie kogoś dobrego i godnego polecenia . Gościo w Człuchowie na wieżdzie po lewej stronie robi za ..... 130.00 na gorąco. Słyszałem , że mozna za 70 do 100. Pozdro .
ps
Apropo warsztatów uwaga na salon w Słupsku bo was obskubią - pytać się w innych o cenę i dopiero robić .
Heh Kaka ja nie zajmuje sie naprawa felgKAKA napisał:RUDA A może do Ciebie CO???