• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Zachodniopomorskie WARSZTATY

Wie ktoś gdzie w Szczecinie lub ewentualnie w okolicach zregenerują mi m32 za jakieś rozsądne pieniądze? Niestety do forumowego kolegi z Tych mam za daleko i raczej taka podróż mi się nie kalkuluje

Witam poszukuje speca od Blue and Me w Szczecinie lub okolicach. Żarło, żarło i zdechło. Odłączenie klemy, próba aktualki nie dały nic. Nie czyta z usb choć ładuje tel. Może znacie kogoś kto umie zdiagnozować problem.?

Witam
Poszukuję serwisu w Koszalinie , który podejmie się oględzin/naprawy/wymiany modułu multiair w Mito 1,4.
Autoryzowanego serwisu brak

Ktoś wie, gdzie w Szczecinie podejmą się wymiany wydechu w alfie 147? Tam gdzie znalazłam wydech oferują tylko sprzedaż, bez montażu

Szczecin/Mierzyn - na ulicy Weleckiej są dwa zakłady. Wygoglujesz na pewno.
Poza tym pomogą Ci też w Hard Works Garage na ul. Robotniczej. Mi tam wymieniali pół wydechu w 146 i jestem zadowolony.

Hej, wiecie może co się stało z hard Works garage? Telefon wyłączony, na fb tez brak odpowiedzi.

Hej, wiecie może co się stało z hard Works garage? Telefon wyłączony, na fb tez brak odpowiedzi.

Chłopaki zmienili miejsce, aktualne: ulica Bydgoska 1A. Dzisiaj odwiedziłem "kapeluszników";) Teraz to pepiczki - skoda team:cool::vroam:

Chłopaki zmienili miejsce, aktualne: ulica Bydgoska 1A.

No fakt.Lokum zmieniliśmy.

Dzisiaj odwiedziłem "kapeluszników" Teraz to pepiczki - skoda team

Skodilak jest do jazdy na co dzień,bo szkoda mi ujeżdżać Alfinę,więc proszę mi tu nie insynuować :)

- - - Updated - - -

Chłopaki zmienili miejsce, aktualne: ulica Bydgoska 1A.

No fakt.Lokum zmieniliśmy.

Dzisiaj odwiedziłem "kapeluszników" Teraz to pepiczki - skoda team

Skodilak jest do jazdy na co dzień,bo szkoda mi ujeżdżać Alfinę,więc proszę mi tu nie insynuować :)

Które aso lepsze, mozga czy to na ustowie? Mam do wymiany błotnik, płatne z ubezpieczenia sprawcy.

Z lakierowaniem? Mozga takich rzeczy nie robi. Ja zawsze robiłem w Naprawy Pokolizyjne Leszek Jeziorny. Jak oddasz auto do Mozgi to pewnie i tak tam trafi :P

Ten Mozga faktycznie taki dobry? Już drugie auto po nim poprawiam.Nie chcę gościa hejtować,bo go nie znam,ale takie błędy to uczniowie popełniają albo gość się już wypalił w zawodzie.

Mozga nie robi tylko ma mechaników. W sensie robi tylko elektronikę. A najlepszy mechanik odszedł ponad rok temu.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

[MENTION=32510]Łukasz[/MENTION] A. Wysłalbys mi do was numer tel na warsztat?
Może ktoś z was ma numer do „starych/nowych” hard worksow ?

Ostatnia edycja:
Panowie, jakiś polecany warsztat/garaż w Koszalinie, ewentualnie w okolicy, który ogarnie rozrząd w giullicie 1750 TBI ?

Pytanie o klimatyzację...Moja się kończy. Polecicie jakiś godny warsztat w Szczecinie , Stargardzie lub Łobez + 50km?
Zalezy mi na fachowości i kompleksowej obsłudze gdyż muszę wszystko zrobić...odgrzybianie itd .
Ostatni raz robiłem to 5 lat temu ;)
Proszę o namiary i kontakt ...a może zrobimy jakiś grupon?

Amortyzatory
Powrót