[MiTo] Wzmacniacz BOSE

Guzik

Nowy
Auto
Alfa Romeo MiTo 1.4 TB 155KM
Cześć,

Walczę od pewnego czasu z brakiem dźwięku w radiu. Nie ważne czy wybiorę radio czy muzykę z USB zawsze jest cisza... Co ciekawe czasem system się naprawi i zaczyna wszystko grać bez problemu :). Mam u siebie w Mito zestaw BOSE. Obstawiam że coś jest na kabalch, może brak masy nie wiem :(. Pytanie do was gdzie znajduje się wzmacniacz bose? Jak się do niego dostać? Chyba że ktoś ma inne sugestie ?

Pozdrawiam ;)

Bagażnik tam gdzie zapas .
Okrągła plastikowa pucha na kole.

w kole to jest subwoofer ,a wzmacniacz masz przed nogami pasażera koło blue&me.

raczej pod tym plastikiem pod nogami pasażera.

subwoofer

Witam jest nowym posiadaczem Alfy Romeo Giulietty. mam w niej zamontowane nagłośnienie Bose. W bagażniku znajduję się subwoofer, jednak nie jest on podpięty. Kabla do niego nie ma. Wie ktoś może gdzie taki dostanę lub zna jego nazwę?

W mito wzmacniacz jest pod plastikami które znajdują się w nogach pasażera, najpierw ściągasz zaślepkę na zatrzaski, potem odkręcasz 3 śruby i zdejmujesz plastik a pod nim znajduje sie wzmacniacz przymocowany do podłogi na 3 śruby 10. Ten wzmacniacz co jest w tubie z tego co mi wiadomo się nie psuje bo to jest tylko aktywator tak jakby. Ogólnie ja już swój wzmacniacz naprawiałem w tym roku w styczniu i naprawa wyniosła mnie 400 zł (Wrocław)

Witam jest nowym posiadaczem Alfy Romeo Giulietty. mam w niej zamontowane nagłośnienie Bose. W bagażniku znajduję się subwoofer, jednak nie jest on podpięty. Kabla do niego nie ma. Wie ktoś może gdzie taki dostanę lub zna jego nazwę?

Jeśli subwoofer jest tam gdzie powinien być czyli we wnęce koła zapasowego to poszukaj gdzieś kabla pod tapicerka szczególnie ta co jest po prawej stronie auta na podłodze bagażnika lub pod styropianem który jest pomiędzy oparciem tylnych foteli a bagażnikiem na podłodze. Może poprzednik coś robił i odłożył przeszkadzający mu kabel na bok. Ten kabel jest częścią instalacji bose więc samego tego kabla nie dokupisz.

Dzięki za podoiwedzi! :) Nie mam pojęcia czy to wzmacniacz ale jak na razie wszystko działa oby tak dalej ;d

Amortyzatory
Powrót