• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Wzmacniacz audio

Zwykle tyrap'y wystarcza.
Jeden dluzszy zeby spiac DSP z modulem radia i ze dwa krotsze zeby spiac dodatkowa wiazke bo przewodow dali sporo w zapasie tak ze mozna by go po stronie pasazera zamontowac.
Wszystko sie miesci w okolicach modulu radia
Będziesz to jakoś stroił?

Juz sie troszke tym bawilem jak na male dziecko przystalo :D
Zaczolem od chanel routing potem HPF ( Jest ogromna roznica ale bez nowych glosnikow to tylko takie lelum polelum), Ustawilem czas reakcji dla kazdych drzwi ( to bardzo fajne akurat bo mozesz wybrac "w ktorym rzedzie siedzisz") no i jakas zabawa korektorem.
Jak pisalem wyzej musze rwac tapicerke z drzwi, a nie lubie tego robic, zeby zmienic glosniki i usztywnic drzwi matami, dopiero potem zabiore sie do ustawienia wszystkiego.
Jutro podlacze SUB ( bo z tym to akurat malo roboty) i zobaczymy jak sie zmieni.
Jak podlacze i zagra to zrobie ze dwa zdjecia i wrzuce

Cześć
posiadam stelvio z podstawowym najgorszym nagłośnieniem.
Zmieniłem głośniki w przednich drzwiach i dołożyłem dwa tweetery, przy okazji wygłuszyłem drzwi.
Nie jestem zadowolony z efektów, seryjne radio nie daje rady ruszyć tym głośnikiem. Mimo tego że nie jestem jakimś audiofilem to chciałem dołożyć wzmacniacz. Stąd pytanie, czy istnieje jakiś wzmacniacz wraz z kablami żeby podpiąć go do seryjnego radia bez cięcia kabli i przeróbek? Chciałbym go wpiąć p&p .
Ktoś poratuje jakimś linkiem albo podpowie gdzie to szukać?
Na jakie glosniki zmieniales? jakie dystanse zamontowales? Gdzie zamontowales zwrotnice? Czy przewod do glosnikow wysokotonowych ciagnales od drzwi przez przelotke do podszybia ( bo tam rozumiem zamontowales glosniki wysokotonowe)

Amortyzatory
Powrót