Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
zaopatrz się tylko w jakies dwie ręce do pomocy i gumowe rękawiczki bo jak się ubabrasz klejem do szyb do będziesz sie mył przez tydzień,a i tak nie zejdzie do końca.
pozdro
może być dziewczyna,byle dobrze trzymała....no szybę oczywiście![]()
u mnie na zakładzie gość przyjeżdża i wycina sam. Ostatnio przód / tył w A4 niecałą godzina ale widać że fachura. Ani śladu na lakierze, deska nawet nie muśnięta. Oddaj to komuś bo potem będzie tylko narzekanie że dach koroduje albo co innego.
ja tez chyba bym sie wybral do fachowca jednak, chyba ze faktycznie czujesz sie na silach. mi w 166 szyba z tylu sama pekla, pojechalem do majstra, 20lat ponad w zawodzie, pomarudzil ze ciezko bedzie bo sedan, bo fotele sie nie skladaja bo szybe bedzie ciezko dostac ( a jak sa to ceny kosmos). znalazlem na allegro nowke baaaaardzo tanio, zawiozlem gosciowi, po czym asekuracyjnie powiedzial ze bedzie drozej i dluzej niz przy zwyklym auciepo czym zrobil po 2 godzinach, skasowal jak za zwykle auto a wprawione jak w nowce
![]()
moral z tego taki ze moze nie warto sie babrac, ale z drugiej strony, satysfakcja ze robisz cos sam gwarantowana![]()
Niewiem kolego jaki ty masz zasięg ramionale samodzielne wycięcie tylnej szyby w sedanie będzie bardzo trudne
![]()
To co ty masz ją na silikon przyklejoną?ale teraz musze poprawić tą szybe gdyż zjeżdża coraz niżej
To co ty masz ją na silikon przyklejoną?
Łał !!!
Aż się ciśnie na usta "POLAK POTRAFI"