[159] Wymiana sprzęgła - cena

k3dz10r

Nowy
Auto
159
Witam

Ile was kosztowało wymiana sprzęgła w silniku 2.0 jtdm?

Za dwumase plus tarcza plus docisk plus wysprzeglik 3500zl po zniżkach. Bez robocizny.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Zaleze jaki typ skrzyni masz jeszcze

Jeśli chcesz napisz do mnie na priv. Mam nowy docisk i nowa tarcze do skrzyni m32 bo jeden Baran się zakręcił i zle dobrał zestaw sprzegla. Mechanik niestety zrobil ślady i nie chcieli przyjąć zwrotu.

Samo sprzęgło SACHS, z wysprzęglikiem ( bo akurat on się rozleciał ) plus robota 1600 zł. Skrzynia C365

Podepnę się pod temat bo mnie połowicznie dotyczy, może ktoś konkretny sklep z częściami polecić. Dorwała mnie wymiana dwumasy+sprzęgła a jak mi w boschu powiedzieli 6,2k za części i robociznę to nie powiem szczena mi opadła, nie wiem czy to ja tak odklejony jestem od aktualnych cen??

Podepnę się pod temat bo mnie połowicznie dotyczy, może ktoś konkretny sklep z częściami polecić. Dorwała mnie wymiana dwumasy+sprzęgła a jak mi w boschu powiedzieli 6,2k za części i robociznę to nie powiem szczena mi opadła, nie wiem czy to ja tak odklejony jestem od aktualnych cen??
Grubo ci powiedzieli, zależy jeszcze jakie części.

"Ważniejsza od celu podróży jest radość z podróżowania" - Soichiro Honda

Niby z Luk, ale jak tak szukam to pewno we własnym zakresie bym zszedł około 1,5k. Dlatego pytam czy ktoś nie zna jakiś pewnych sklepów.

Mam do sprzedania tarcze i docisk nowe jak byś chciał.

A sory nie spojrzałem masz 2.0 tak jak ja to ten zestaw co mam nie podejdzie. W 2.0 jest grubszy wałek a ten zestaw jest na mniejszy wałek. Ja mam skrzynie F40.

Też F40, wogóle chyba najdroższe są właśnie do tego.

No tanie nie są niestety

błąd

Ostatnia edycja:

Witaj
Wysłałem ci info na priv
Pozdr

Potrzebuje używanej dwumasy do skrzyni F40. Jakby ktoś miał proszę o info na priv

Wysłane z mojego Mi Note 10 Lite przy użyciu Tapatalka

Jw. Ktoś wymieniał ostatnio i miałby na zbyciu?

Jakby ktoś miał proszę o kontakt do jutra nr telefonu 603_261_815. Odkupie

Amortyzatory
Powrót