Wymiana podświetlenia tablicy rejestracyjnej

• Autor wątku Autor wątku DDEvil
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
D

DDEvil

Guest
Witam mam pytanie czy wymienial juz ktos zarowki do podswietlania tablicy rejestracyjnej ??
Moze ktos wie jak sie do nich dobrac bo narazie nie mam pojecia czy jest na to jakis patent czy trzeba to sila wyciagac czy cos ??
z gory dziekuje za info pozdrawiam

Witam. Gdy ja wymieniałem żarówki to konieczne było podważenie oprawek trzymających je w zderzaku. Tylko trzeba to podważyć z odpowiedniej strony, bodajze od zewnętrznej (od boku auta).

dencior napisał:
bodajze od zewnętrznej (od boku auta).
nie u minie jest od wewnetrznej udalo mi sie do tego dobrac bo wczesniej probowalem je wyciagnac i nic wjechalem na kanal i wypchalem od 2 giej strony i patrzylem wlasnie jak to tam jest zleksza blo zapieczone czy cos bo nie chcialo puscic i z tad ten temat ale dzieki za info

DDEvil napisał:
Moze ktos wie jak sie do nich dobrac bo narazie nie mam pojecia czy jest na to jakis patent czy trzeba to sila wyciagac czy cos ??
Nic na siłe.
Żarówki są w takich czarnych plastikowych oprawkach. Zeby je zdemontować trzeba te oprawki przesunąć w bok. Nie pamiętam w którą, ale tylko w jedną się da. :D I wtedy można wyciągnąć całą oprawkę i wymienić żarówki.

Amortyzatory
Powrót