witkoszczak
Nowy
Głównie opierałem sie na Twoim poście
ale to teoria takie czytanie. Pozniej bardziej praktyka i rozmowa na fejsie i gotowe
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeszcze tylko dodam, żeby to robić na wyłączonym zapłonie w celu uniknięcia błędu Airbag. Kierownice od większości 156 po FL mają trochę inny wieloklin niż 147. Jest to do przeskoczenia ale lepiej kupić typową do 147. Właśnie taką obszywam więc mogę zrobić foto różnicy w wieloklinie. Poza tym, żeby ściągnąć poduszkę musisz odkręcić 3 śruby znajdujące się z tyłu ramion kierownicy. To są tzw imbusy (sześciokąty). I oczywiście ważne jest zaznaczenie pozycji kierownicy, choć w 147 trudno się pomylić dzięki trzem innym klinom.
I któr, wolne przewody wpiąć aby działał komputer pokładowy w navconnect?
pod które przewody podpiąć mikrofon do navconnect?
Cześć, koledzy! Wie ktoś, czy pasuje kierownica z Alfy GT do Alfy 147 FL? I czy moja poduszka z obecnej kierownicy, będzie pasować do tej kierownicy z Alfy GT!? Dzięki a odpowiedź!
No przecież wszystko jest już tutaj napisane co potrzebujesz i jak podłączyć. Czego chcieć więcej?A czasami 156 z 2005 roku nie powinna miec juz sterowania z kierownicy bo moja nie ma?Poprzedni wlasciciel zmienil kierownice na ta z multifunkcja ale na tym zakonczyl modyfikacje wiec napiszcie co jeszcze potrzebne jest aby sterowanie dzialalo,jaka tasme airbag musze kupic i co jeszcze,posiadam standardowe radio bez navi?
Wysłane z mojego Nexus 4