Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
jak chcesz latwo szybko i przyjemnie wymieniac rzeczy to nie kupujesz alfy a cos bardziej przemyslanego![]()
jak bylem ostatnio na warsztacie to tez gość miał problem z wymiana niemogl zdjac obudowy zeby wyciagnąc filtr kabinowy, a przy filtrze powietrza to alfa latała raz do góry a raz na dół bo gosc nie mogl dostac sie do filtra, wkoncu zdemontował osłone pod silnikiem i wymienił, troche sie pomeczyl ale cos za cos, jak chcesz latwo szybko i przyjemnie wymieniac rzeczy to nie kupujesz alfy a cos bardziej przemyslanego![]()
Nie wiem jak w TS ale w JTD przy filtrze powietrza może coś człowieka trafić. Generalnie mało miejsca, a dostęp najłatwiejszy nie jest.Nie obraź się, ale straszne bzdury piszesz!! Zmień mechanika!!
Robiłem to pierwszy raz jakiś miesiąc temu (kabinowy i filtr powietrza) i naprawdę nie wiem jakie mozna napotkać problemy przy tych wymianach?
Pzdr