Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Cy ktoś wymieniał kiedyś antenę (nie sam bagnet). Potrzebuję informacji jak to zrobić.
Cy ktoś wymieniał kiedyś antenę (nie sam bagnet). Potrzebuję informacji jak to zrobić.
Wystarczy. Zdjąć dwa kołki mocujące tapicerke , zdemontować lampke i jest dostęp , trochę ciasno ale da radę . Z tyłu za lampką jest złączka kabla antenowego. Uwaga na wate szklaną, polecam to robić w rękawiczkach- choćby takich ze stacji benz.a zdejmowaliście tyną lampkę sufitową...może to wystarczy...???
myślisz, że taki klucz by podszedł, czy byłby za krótki za "złamaniem"?Kupujesz najtańszy klucz płaski 22, z jednej strony 5cm od końca łamiesz go pod kątem 45st.i odkręcasz antenę -wtedy nie trzeba podsufitki wiele odginać( ja wciskałem po obu stronach otworu zafoliowane gąbki aby nie ciągnąć w jednym miejscu) . Demontowałem antenę ze 4 razy tylko przez otwór po lampce i żadnych załamań tapicerki nie ma jeśli się to robi z głową
W zębachTeż nad tym myslalem, ale obawiam się, że klucz jak będę giął to go raczej połamię niż wygnę. Jak Ty to robiłeś? W imadle? Podgrzewałeś klucz żeby był ciut bardziej elastyczny czy nie?