Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Tak , ja akurat najczęściej podpinam telefon po BT lub wi-fi (bo prościej i zawsze pod ręką) jak chce trochę pośmigać [emoji6] ale nie ma znaczenia - może być laptop , ważne by połączenie było. Aha jeszcze jedno , mimo że VDC wyłączony to ABS nadal działa- nawet podczas jazdy z podłączonym kompem to tak działa ?
W MES mam dwie centralki o nazwie Continental. Która jest ta właściwa dla tego samochodu?Da się , na czas połączenia z centralką Continentala wszystkie wspomagacze są wyłączone , tylko tryb "D" nie wchodzi wtedy w rachubę
no też mi tego brakuje ale co zrobić , może ktoś mądry kiedyś obczai jak rozpracować BCM-a pod tym kątemjaką dokladnie apką na telefon da sie wylaczyc TC? mozesz podac jakiegos linka? bo posiadam bluetoothowy ELM327
slabe jest to ze w Julce nie da sie wylaczyc po ludzku kontroli trakcji..
Udało się wyłączyć, tylko w takim razie równocześnie nie będzie się dało zrobić logów z ECU, a o to mi chodziło.