wyjazd po czesci do alfy 156

CIAMILL156

Nowy
Auto
Giulia MY22 Estrema było 156 2x147 166Busso 159...
za jakąs godzine jade do Gliwic po cale nadwozie oraz czesci niezbedne do postawienia mojej alfy na kola:) z tego co szef tej firmy mnie poinformował czesci do alf ma strasznie tanie jezeli potwierdzi sie to na miejscu podam kontakt na forum zebyscie mogli za pol darmo nabywac czesci do swoich alf bo z tego co wiem to mają tam sporo alf sciagnietych z belgii do rozbiorki pozdrawiam

dodam jeszcze ze za całe kompletne zawieszenie lewe przednie wołają 100zł mysle ze taniej nigdzie sie nie da kupic:)

witam wszystkich wczoraj wrocilem z gliwic zakupilem prawie wszystkie czesci do mojej AR156 1.9jtd podam pare cen co za ile kupiłem poduszka kierowcy 100zł chłodnica z wiatrakami 300zł cała buda bez osprzetu 1500zł zdezak przedni kompletny z halogenami 200zł jak widac ceny sa naprawde bardzo niskie ci panowie specjalizują sie tylko we włochach czyli alfa romeo lancia dopiero zaczynają swoją działalnosc ale juz teraz mozna kupic u nich praktycznie wszystko do AR 156 i 166 ale z dnia na dzien mają sprowadzac coraz wiecej samochodow tej marki podam teraz adres moze komus sie przyda dodam jeszcze ze mozna kupic u nich czesci poprzez poczte lub firme kurjerską Taniszów /k gliwic ul gliwicka 41 Andrzej Dziewa tel:602431656 potrzebuje jeszcze do swojej alfy chłodnicy klimy i obudowy filtra powietrza jezeli ktos wie dzie to mozna dostac prosze pisac

Mają jakąś 156 po 2002r. na częsci :?:

niewiem musiał bys przedzwonic i zapytac wiem ze w tym tygodniu mają jakis 156 sprowadzic ale niewiem ktory rok a jak im powiesz ze potrzebujesz jakies xczesci z 2002 to mysle ze w ciagu tygodnia dwoch sprowadzą bezproblemowo

ja myslałem nad przerobieniem na wersje po liftingu ale po przeliczeniu zrezygnowalem troche drogo wyszło teraz za naprawe mojej alfy wyszło ok10000tys zł a z nowym przodem wychodziło mi okolo 15000 tys zł

Marcino 156 napisał:
Czyz bys myslal nad malą operacją plastyczną twarzy?? :D

Rzaczej nad odświerzeniem wnętrza, ale nieukrywam że lifting przodu tez mi chodzi po głowie :wink:

hmm nie mam pojecia czy są musieli byscie zadzwonic i zapytac podałem wam tam numer telefonu pare postow wyzej a ta miejscowosc nie nazywa sie taniszów tylko taciszów sorki pomylilem sie

rozmawiałem ostatnio z szegfem tej firmy i dowiedziałem soie ze mają juz w swojej ofercie praktycznie wszystkie modele alfy a czego nie mają to na dniach bedą mieli

Ciekawe czy do alfy 166 2.4 jtd by mieli, potrzebujemy przktycznie cały przód

Amortyzatory
Powrót