• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Wyjazd na targi IAA 2015- Giulia na żywo

Na chwilę obecną zarezerwowałem 6 miejsc w hotelu przy targach: https://www.meininger-hotels.com/en/hotels/frankfurt-main/convention-center/
Tym samym osoby, które są nadal zainteresowane wyjazdem proszone są o kontakt poprzez PW lub numer podany wcześniej. Niestety dwoje z pierwotnego składu odpadło, więc są teoretycznie nowe 2 miejsca.
Koszt hotelu (2 pokoje 3 osobowe) i wejściówki na targi to 240 zł. Jest szansa, że wszystko zamknie się w 400 zł. Do poniedziałku muszę wpłacić za rezerwację, więc im szybciej ktoś mi wpłaci, tym lepiej. W przypadku gdy nie będzie odpowiedniej liczby chętnych odpuszczam rezerwację i zwracam pieniądze.

na jaki termin jest ta rezerwacja?
rozumiem że są 4 miejsca już zajęte... czy para on/ona też wchodzą w grę? czy tylko męskie grono? ;-)

na jaki termin jest ta rezerwacja?
rozumiem że są 4 miejsca już zajęte... czy para on/ona też wchodzą w grę? czy tylko męskie grono? ;-)

Lancia ma 7 miejsc. Na tą chwilę mam wpłatę tylko o Pawła... Czyli jedzie nas dwóch. W takim składzie to pojedziemy smartem. Deklaracje mam od 4 osób. Jak wpłacą, to będzie hotel zapłacony i już nie ma wtedy zwrotów, bo cena jest 15% niższa ze względu na brak możliwości zmian i wcześniejszą rezerwację. Teoretycznie ma nas być pięciu. Gdybyś chciał z kobietą jechać to trzeba będzie się zastanowić, czy nie będzie za ciasno.

Ostatnia edycja:
Ja niestety nie dostałem wolnego na poniedziałek, więc z przykrością, ale nie będę mógł jechać, więc jest jedno miejsce więcej [emoji20] [emoji20]

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

Ja niestety nie dostałem wolnego na poniedziałek, więc z przykrością, ale nie będę mógł jechać, więc jest jedno miejsce więcej [emoji20] [emoji20]

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

5 Osób liczyłem bez Ciebie, bo nie dawałeś znać.

Ja jadę, ale na zasadzie przyjazd i odjazd.

:D

Nie ogarniam , poważnie....

19.09 - 20.09 ?
19.09 -27.09 ?
25.09 - 27.09 ?

- - - Updated - - -

Już ogarnąłem :D Przepraszam :D

;-)

Bawicie się dobrze :-D

Właśnie zrobiłem przelew za hotel. Jedzie nasz sześciu czyli wedle wcześniejszych ustaleń.

Ostatnia edycja:
Od 15 września będzie już dostępny plan ramowy i nowości, które mają się pojawić. Jak tylko dostanę newsletter, podzielę się nim tutaj.

Polecam zaglądnąć do hali numer 4 na parter - jest tam wystawiona 4C by Zender

Jest kosa! Może pomacamy na żywo:)

Amortyzatory
Powrót