mesque
Nowy
- Auto
- Od 04.2021 159 SW 2.0 jtdm+, WCZEŚNIEJ; 159 2.2 JTS , 159 1.9 jtdm 8v, soft @sdero
Slaba wiare masz w twoje auto....moja alfa robi tylko 1 trase Wieden-Krakow, zrobilem w ten sposob juz 35tys. W tamytm roku jechalem do okoloíc splitu, 5 osob w aucie + bagaz ( a miala byc jeszcze trumna na dachu), bez zadnego problemu. Mowie to kazdej osobie ktora sie pyta o awaryjnosc alfy.
Owszem słabą ma wiarę
- - - Updated - - -
A jechał ktoś w tym roku przez Słowację i Węgry?? jak tam z ew. remontami?? Ja rok temu byłem obok Trogiru, na powrocie pojechaliśmy jeszcze do Hajduszoboszlo, w sumie ponad 3tys km, awaria - skończyło się łożysko w przednim lewym kole.
Jechałem tamtędy trochę ponad miesiąc temu. Na Słowacji nie warto pchać sie na Banska Bystrzyce i zwoleń bo droga kiepska jakościowo. Na Bratysławę się jedzie dobrze, od Żyliny dwa pasy i bez problemów. Na Koszyce super droga dwa pasy i ruch raczej średni. W Czechach z tego co pamietam były też jakieś zwężki miedzy Ołomuńcem a Brnem, ale to było końcem maja, wiec nie wiem jak teraz, może skończyli. Na Węgrzech "problem" jest taki, że jadąc np od Bratysławy autostradą prawie pod budapeszt (lub gyor-- szekesfehhervar czy jakoś tak