Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.
Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.
Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.
Fizycznie końcówki zamontujesz, kwestia tylko doznań akustycznychWitam, jest szansa żeby wydech z 2,4 pasował do 3,2 ? Bo na alledrogo są wydechy z podanymi modelami silnika i że niby pasuje.
Proszę się nie śmiać że chcę zamontować wydech z diesla do benzyny xD
Pozdrawiam.
ja mam z 2.4 jtdm w 1.9jtdmale zderzak jest wymieniony tez z 2.4 bo 1.9 nie ma seryjnie 2 otworów na wydechy.
Chyba jednak będę rzeźbił, odpuszczę kupno zderzaka bo jak baba się dowie to...
Może któryś z kolegów co tam rzeźbił pamięta wymiary do tej zaślepki? Bo się okazało że nie mam czym zmierzyć tego xd
Jest zgrzana chyba w trzech punktach ze zderzakiem. Trzeba wyciąć z niej ramkę o szerokości bodajże 1.5-2 cm. Jak będziesz miał ją w rękach to się przekonasz.
Miałem taką rzeźbę i wcale źle to nie wyglądało.![]()
Trzy miniaturowe czarne wkręty do blachy. Wyglądało nawet estetycznie.Potem czym to zgrzewałeś? Lutownicą?