Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Fabryka może i zrobiła optymalnie, ale mój wydech ma 12 lat i 150 tyś km - fabryczny już nie jestNiestety jest głośno, silniki o takich pojemnościach i mocy tak mają. Nie radziłbym zbyt ingerować w wydech, fabryka zrobiła optymalnie, najprawdopodobniej możemy tylko popsuć, jeśli będzie ciszej to raczej na pewno będzie mniej mocy.
Wymiana zrodziła kolejny problem. Bo nie chciałem, żeby było aż tak cicho Ale to już kolejny temat
Kupiłem komplet używek od Carenzo. Musiałem zrobić reklamę, bo po raz kolejny jak sprzedawca mówi, to tak jest, dlatego polecam
Wiesz, Twój pomysł baaaardzo mi się podobaHaha, znam ten ból
U mnie już rozwiązany
Wiesz, Twój pomysł baaaardzo mi się podoba![]()
A nie lepiej starym polskim sposobem wyciąć z baranów tego kata, wsadzić odpowiednią rurkę i owinąć bandażem? Bo taki miałem na to pomysł![]()
[MENTION=82893]tomegm[/MENTION], jak dla mnie ceny Autodelty są oderwane od rzeczywistości - dla przykładu nasz polski FMIC produkuje kolektory do innych V'ek np. do Nissana 350 za 800zł...