• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Wydech końcowy do 2.4 20V.

jinx55

Nowy
Auto
AR156 JTDM 20V
Witam,może doradzicie jaki tłumik końcowy do tego modelu z dwoma końcówkami za rozsądne pieniądze?
W dwóch warsztatach powiedzieli że do tego modelu tylko z jedną końcówką,w aso 900zł za fiatowski,
a ulter dedykowany 700zł z końcówką owalną bo gość dopiero musiałby dzwonić czy wogóle zrobiliby z dwururką i pewnie byłby z 50-100zł droższy.

Wygląda w miarę dobrze a ile cię ta przyjemność kosztowała?

Nikt się już nie wypowie?może spasować od innego auta?
A gdyby do tego od 1.9 dołożyć podwójną końcówkę,czy przelot będzie odpowiedni i nie będzie jakichś spadków mocy itp.?

Też chętnie zobaczę i zmienię:) Macie namiary na warsztat na Górnym Śląsku od Bielska po Katowice?

Ja niedawno zalozylem prosty kawalek rury, z oryginalnego zostal mi tylko kawalek gietej co nad wachaczami idzie. Jedyne czego mi brakuje to jakiejs fajnej końcówki. A i dzwiek tego silnika jest mega ;P

Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka

Ja niedawno zalozylem prosty kawalek rury, z oryginalnego zostal mi tylko kawalek gietej co nad wachaczami idzie. Jedyne czego mi brakuje to jakiejs fajnej końcówki. A i dzwiek tego silnika jest mega ;P

Wrzuć film z dźwiękiem :) a jak silnik, dynamika, nic się nie zmieniło po usunięciu tłumika?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Postaram się wrzucić jak najszybciej. Ogólnie przydaloby się to teraz jeszcze wystroic bo trochę się pogorszyła dynamika. Jak jezdzilem tylko bez kata to deczko lepiej jednak się zbieral. W przyszłym miesiacu mam nadzieję wpadnie jeszcze frontowy icek i wtedy będę to stroil dokladnie.

Wysłane z mojego Trooper_X55 przy użyciu Tapatalka

Amortyzatory
Powrót