• Jeśli chcesz dodać swojej Alfie charakteru i jednocześnie zaznaczyć przynależność do naszej społeczności – to dobry moment, żeby je zamówić.

Ramki Alfaholicy

Szczegóły, zdjęcia oraz informacje o zamówieniu znajdziesz tutaj.

Nie czekaj, bo jak zwykle schodzą szybko.

Wydech GT

Lotek900

Użytkownik
Auto
Były: Alfa Romeo 156 1.6 T.S, Alfa Romeo 156 1.9 JTD, Alfa Romeo 166 3.0 V6, Alfa Romeo 156Ti
Witam. Mam prośbę, pytanie do was, podpowiedzcie mi jaka końcówka wydechu ładnie wypełni otwór w zderzaku GT. Na wiosnę planuję zmiane wydechu i chce zakończyć go jakąś fajną końcówką ale nie mam pomysłu jaka będzie dobrze pasować pod zderzak GT.
Co myślicie o końcówce takiej jak w Leonie Cupra, a dokładniej taka XXL:
https://www.google.pl/search?q=końc...hUBOxoKHSNlChQQ_AUIBigB#imgrc=ZmE0ql1TJnco7M:

Mi ta owalna też się podoba, tylko czy nie będzie wizualnie za duża do GT? Po zdjęciach Leona trudno mi to ocenić...

2x80 pasuje idealnie.
jak to wygląda możesz zobaczyć choćby u [MENTION=27592]LukeMazur[/MENTION] lub [MENTION=845]slavol[/MENTION]

Ok sprawdzę.

Raczej pójdę w 2 końcówki, przynajmniej na tą chwilę tak myślę. Chyba że do wiosny coś innego ładnego trafię to będziemy kombinować.

A ktoś zakładał do 2.0 JTS jakiś wydech, który fajnie brzmi? Jakoś basowo czy coś... Ten dźwięk na wysokich brzmi jak 1.2...

Kolega z pracy ma 2.0 z tlumikiem noviteca na 1 strone. Bardzo przyjemnie to mruczy.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót