LukJag
Nowy
Witam wszystkich, czy ktos z Was wyciszal wnetrze Miciaka ?? Wydaje mi sie ze w srodku jest dosc glosno przy predkosciach powyzej 90. Do tego mam pytanko czy u Was seryjny wydech tez dosc glosno buczy ?? Mam 1.4 16v 2010r .
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Ta dziura tam ma być, służy odprowadzaniu wody z wnętrze tłumika.
A ktoś wymieniał w swoim MiTo tłumik końcowy?
Jakie polecacie, bo z tego co widzę w necie to ciężko dostać cos w rozsądnej cenie.
Wysłane z mojego Moto G (5S) Plus przy użyciu Tapatalka
WitamEtap wyciszania/wygluszania mam za soba
Drzwi,klapa tylnia,bagaznik, miejsce pod tylnia kanapą,podszybie,maska. Efekt jakis jest aczkolwiek myslalem ze bedzie lepiej, za to wymienilem tylni tlumik który byl orginalny ale dosc basowy mial odglos, zmiana na tlumik z Grande punto 1.4 16v wersji sport
teraz wyciszenie plus wymiana tlumika daje efekt ciszy
i glosniki jak by z innej polki
![]()
Ja również wyciszałem całe MiTo. Potrzebowałem na to dwa dni, ale efekt naprawdę bardzo dobry. Dużo, dużo ciszej w środku. Muzyka mimo że na standardowych głośnikach też gra o wiele lepiej. Jakby ktoś potrzebował pomocy z podkarpacia to śmiało proszę pisać, mam materiały w bardzo dobrych cenach.